asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 pardon beramusta oldugum icin b1 yazdım sadece server 1 demi yoksa 1,2,3 ttemi cıkıyor
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hepsindede farklı farklı çıkar...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen...
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hepsinde server res ten sonrra cıkıo dimi bide atilla zor bi boss mu ole duruo karsımda
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Değil :).. Yani kolay ölmez ama fazla da vurmaz..[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 lvl 54 warior yalanmı olur
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 beyler bu arada size bişi srocam bu shardlar neyden cıkıor __ auhauh bgn bi adam 50m yazcam die 5m yazmıs millet kapıstı 2 taneydi :DD bnm bildiğim bi bardish ile klukry lamia dan cıkıor sharddamı lamidan?
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Shard DM familyasından çıkar başka çıkan varda şimdi unuttum :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 harbi bu shard nerden cıkıyor bermusta herkesın elınde shard
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 iyide ben dopru söledim zaten DM familyasından[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: lupin, 07 Ağustos 2005 20:40 tarihinde demiş ki: beyler bu arada size bişi srocam bu shardlar neyden cıkıor __ auhauh bgn bi adam 50m yazcam die 5m yazmıs millet kapıstı 2 taneydi :DD bnm bildiğim bi bardish ile klukry lamia dan cıkıor sharddamı lamidan? 50 m yazcağına mı yoksa 500m yazcağına mı 5m yazmış acaba ?? 50m a shard mı olur :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sizden bişey isteye bilirmiyim ozellikle alan yetkileri abilerimden şöle yeni bi topik acsanız herkes kestigi bossların resmini filan koysa bossların nerde cıktıklarını yazsa güzel olmazmı bol resimli bi topik
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yooo adama sorduk 50m dedi ? off dm kesmekte çokkk uzun iş :DD biz onuı değilde o bizi kesmesin :D
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: asiiiiiiiii, 07 Ağustos 2005 20:44 tarihinde demiş ki: sizden bişey isteye bilirmiyim ozellikle alan yetkileri abilerimden şöle yeni bi topik acsanız herkes kestigi bossların resmini filan koysa bossların nerde cıktıklarını yazsa güzel olmazmı bol resimli bi topik var öyle bi topic...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen...
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 arıyorum ama bulamadım
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Screen Shots(SS) ve illustrasyonlar en üstte duruyor knight online bölümünde...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yine bu :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 O bosslar senin balonunu patlatır... :devil:[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ahahauha :D *!Yarılır*[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D
Öne çıkan mesajlar