kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 acayip bi şekilde hıçkırığa tutuldum ne yapıcam ben 13 dk dır böyleyim ne yapıcam ya göğüs kafesim ağrıdı hıçkırmaktan ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 haydaa admn varsa atsın bi yere yanlış yere açtım pardon sorry :( kimse yokmu yaw burda kaldı bu ama hala hıçkırığım geçmedi ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates [Bu mesaj kermit_frog tarafından 09 July 2003 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 yanlız bi an dumur oldum ya anime hıçkırık falan ahahhahaha[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar