olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 size sorum hangi serverda oynamaya başlayayım turkler olsun nebilim action olsun güzel bi server olsun işte bana önerilerinizi bekliyorum[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yeni acilan pvp serveri rahat questlere falan adam bulursun[signature][hline]remüs---> ezik mage (artik bi warrior bile dovemiyorum herkez olmus mos mos delikanli adam mor giyer mi ha ayip ayip) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Aman ne rahat ne rahat....[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 4000. sıradayım bekliyorum bu yeni server baya rahat hakkaten:)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 arkadaslarının oldugu yerlerı tercıh et daha kolay gelısırsın[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya acc de bl de karakterler var ama ben yinede duyduguma göre orası baya doluymus sıra falan bekliosun ben tenha ve turk oyuncu bulabileceğim bir server istiyorum[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bl ye gelme. bu kadarını söyleyim :P[signature][hline]Furytear LvL 40 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SAMETS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Frostwhisper'a bekleriz [Bu mesaj SAMETS tarafından 17 Ağustos 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya biri bana hemen eu orjinal realmlist vtf yi verebilir mi ??[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Al'Akir'e de bekleyebiliriz :D Bende bir TÜrk ile karşılaşırım Horde olursan :P (Esecekler bi gün geçecem başka servera Alliance açacam :P)[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: olorin84, 17 Ağustos 2005 14:48 tarihinde demiş ki: ya biri bana hemen eu orjinal realmlist vtf yi verebilir mi ?? orijinal realmlist.wtf: set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com Uyuz posta oyunumu getirse artık ben de girebilsem. siparisten 14 gün gecti.hrrr... >.<' Edit: BL'de grup bulmak cok zor... Arkadaşların yoksa BL veya baska Ext. High pop. bi yer dışında bi yerde başla... [Bu mesaj mardox tarafından 17 Ağustos 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bence yeni açılan sunucuya gir. MMORPG dediğin çok adamla zevkli oluyor. Rahat grup bulacaksın, etrafta dolaşırken heryer bomboş olmayacak, her tarafta adam göreceksin. Burning Legion ya da eski sunucularda çoğunluk 60 olmuş artık. Düşük level karakterlerde bunların alternatif karakterleri. Instance'lara adam bulamıyosun, auction house'larda kendi level'inda item bulmak zor. Yeni açılan PvP sunucusu senin açından büyük şans, aynı anda almışsın oyunu. Tabi daha bugün açıldığı için trilyon kişi akın etti binlerce kişilik sıra var. Bir hafta içinde düzelir, biraz sık dişini. Diğer boş sunuculardan daha zevkli olacağına eminim. (sıra sorun değil çok de, abartı lag ve çökmeler olursa sorun olabilir, ama yine de ben boş sunucuda oynamaya tercih ederim) Yok sıra beklemek istemiyorsan, 1 hafta başka bir sunucuda oyna. Class'lara bak, quest'lere bak, horde - alliance'a bak, oyunu şöyle bir öğren. Sonra bu hamurabuş mudur nedir her neyse, ona girersin. Daha sakinleşmiş olur etraf (sıra ve lag bakımından) ama yine adam bulmakta zorluk çekmezsin. Ben olsam böyle yapardım yani. Hadi iyi oyunlar.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 47 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion [Bu mesaj Mirage tarafından 17 Ağustos 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Deacon, 17 Ağustos 2005 13:14 tarihinde demiş ki: bl ye gelme. bu kadarını söyleyim :P kesinlikle +1 Dün ilkkez 400 küsür bi rakamda sıraya bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 rekorum 456 saat 8 i gectin mi yandin demek oluyor. bende once eve gelmeye calisiyorum loginleyip yemek vs halledip 9 da oynamaya basliyorum :)[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Al'akir iyidir, turk oyuncu da var baya ancak bu yeni pvp serveri acildigi icin diger sunucularda farkedilir bir dusus olur. High sunucular icin iyi birsey ama Medium'lar icin pek de iyi degil.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Frostwhisperi onerebilirim. Medium pop bir server , high oldu bugun ilk defa gordum. 3 tane turklerin kurdugu guild var.Turk sayisi iyi yani. Soyle soylim Burningde 15 bin char var ayrica sira beklemesi cabasi ve 60 lvl oyuncu sayisi yuksek, horde ally dengesi yok. Frostwhisperde 11 bin char var, horde aliance dengede yuzde 51e yuzde 49, sira beklemek yok. http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php ahada burdan serverlerin durumunu gorebilirsin. Arkadasim dun 23.00 gibi 847 kisilik bir sira ile karsilasdi BL de. Adam bir an 10 yas gocdu. [Bu mesaj cursed_knight tarafından 17 Ağustos 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Korgalla gidebilirsin sıra bekleme her zaman olmuyor ve olduğu zaman 100ün üzerine çıktığını görmedim horde alliance dengesi ise %50 %50[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 17 Ağustos 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar