raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 agalar şimdik biri bir viper stafa 56 flame damage eklemiş ve 3.4mile eklemiş nerden nası yapılo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 "Elemental scroll" (senin dediğin 3.4m olanı blessed) ile stafflara light dmg. ekleyebilirsin. Daha sonra Charon'dan alıcağın "Dispell Scroll" ile light>flame çevirisi yapabilirsin. (Onunda fiyatı 250k bişey) Ayrıca 56 flame dmg. ekleyebilmen için staffın +7 olması lazım. [signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares [Bu mesaj Shakkil tarafından 13 Ağustos 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 peki lightingi glaciere veya flameyi glaciere çevirirken patlama şansı warmı yoksa %100 çevirebilirmisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Arxchill, 13 Ağustos 2005 19:46 tarihinde demiş ki: peki lightingi glaciere veya flameyi glaciere çevirirken patlama şansı warmı yoksa %100 çevirebilirmisin... %100[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:66xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junkie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 500k Para alıyor senden cevirmen için ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 başlık ismini değiştirdim. lütfen konu ile ilgili başlıklar yazın.[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 keşke diğer upgradelerede para alsada yakmasa +8 e 100m vermeye rağzıyım ben[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 peki ben o 3.4millik scroolu nerden alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 migrosta 4 taksit. ya moradonda satanlardan alacaksın, yada kasıp delos tan alabilirsin..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: arcenoid, 13 Ağustos 2005 23:21 tarihinde demiş ki: keşke diğer upgradelerede para alsada yakmasa +8 e 100m vermeye rağzıyım ben +10' a 10 gb vermeye rağzıyım :lol:[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 61 NP : 46xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 15 Ağustos 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 okeyde 1.si staff +7 olmazsa olmazmı 2.si yaw bu lighiting 56 ekleyen kaıd nası bişey üstünde ne yazıyo 3.sü ben dizedeyim ve el moradım iaşllah beni kesmezsin[signature][hline]server:diez char:mageyi 44te bıraktım assasin daa 34 nick:magenin:raul7_fb assasinin:raul7_ffb hedef assasinde 55olmak insanımdır karus diil YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ooooooof biraz kasıcak ama açıkliiim şimdi staflarda şöyle bi özellik var upgrade ine göre damage verir . her bir upgrade te 8 örneğin +1 = 8 damage +2 = 16 damage +3 = 24 damage +4 = 32 damage ........ gider bu böle damage ekleyen scroll elemental scroll dur ve her zaman ilk olarak light ekler değiştirmek için scrollar vardır. Lighting to Glacier fln filan normal elemental scroll upgrade kaçta olursa olsun %20 şansın var ama blassed upgrade scroll da ise %95 neyse bence sen bunlara kafanı yorma şimdilik gidip bi staff al hazır daha iyi[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 61 NP : 46xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 oke çaktım köfteyi +4 32 damage oluduundan bizim stafında +6 olması gerekir oke ben +6 bi staff bulıım bari[signature][hline]server:diez char:mageyi 44te bıraktım assasin daa 34 nick:magenin:raul7_fb assasinin:raul7_ffb hedef assasinde 55olmak insanımdır karus diil YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 :lol: evet aynen öyle :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 61 NP : 46xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar