Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

web sitesi

kermit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
web sitesi haızrlıycak kişiler lazım konuşmam gereken bi kaç bişi var hazırlatmayıda düşünüyorum. özelden konuşalım[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
abi biran kendimi amele pazarında birisi kamyonla gelip amele arıyo gibi hisseddit. ne alakaysa[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
ya hastanızım sizin böyle alakasız msjlar atmalar felan
tüh bak çok ağır kodun lafları
her neyse basit bi site olcak resim ve yazıdan ibaret başka bişi olmıycak anlıycanız[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
çok komik hehe
kardeş bak komiklik yapcaksan bi sürü bölüm var burayı meşgul etme istersen önemli bi konu var sen gelmişsin amaçsız boş boş msjlar yazıyosun
amelelerin aklına gelmesi başka bişidendir mrk etme[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
Allah ALlah amma sert çıktın tamam ozur dilerim bi sorunun varsa özelden konus[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
sorun apaçık ortada cnm benim neyini özelden yazayım gereksiz boş amaçsız cvp yazmak yerine hiç yazma daha iyi...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
  • Yeni Oluştur...