Zygoma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Bu server için olan clientı bulamıyorum eğer varsa adresi verebilirmisiniz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 bu kisa bir sure icinde bu soru kac kere soruldu merak etmeye basladim uzgunum ama buranin bir ultima shardi yok belki hayallerini yikmis olcam ama burda bir shard oldugunu nerden ogrendigini soyleyebilirmisin gidip bombalicam onu[hline]Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 UOTR Connector[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whynot Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 dosyayı indirdim ama calıstırdıgımda direk olarak ultimetr sayfasına yoneltiyor anlayamadım !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whynot Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 dosyayı indirdim ama calıstırdıgımda direk olarak ultimatr sayfasına yoneltiyor anlayamadım !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 millet cok sezan dogrusu buna benzer bir basligi bende acmistim zamaninda ama 2 mesajdan sonra milletin uyanmasi gerekirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 zuahah[hline]www.exile.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 msuahuashuhauhha[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar