Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bazı ilişkilerde ve ilişkilere bakış açısında kıskançlık bukadar baside indirgenebilir belki ama her ilişki ve bakış açısı okadar basit değildir.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ne ben tipsizim ne sevgilim yorumun çok saçma =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hehe ben gider daha yakışıklısını bulursa çıkar demiyorum ki sadece bunun esası budur diorum .
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bence de daha yakışıklısını bulursa çıkmasın, yanlış anlarlar sonra....[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 daha yakışıklısını bulmaz merek etme erkek o =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 al işte :) ya senin kıskanmaktan kastın nedir bi açsana. mesela mini etek meselesi kadar basit bişey mi yoksa ne?
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kasanova twistedemo kız bu arada. erkek olan benim allah'ım ya.[signature][hline];;suitfly
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 abi kim kıskanıo annamadım ben
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ikimiz de kıskanıyoruz, manyağız.[signature][hline];;suitfly
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Basitliği yanlış yerde arıyorsunuz. Basit ilişkilerde kıskançlıklar da basit olur ve sadece dış görünüş temelli olur.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kıskandıklarım şöyle şeylerdir efendim kendileri beni pek bir sever hiç aldatmazlar bilirim bilirim de ya bir kız onu beğenirse ya onla ilgili düşünceleri varsa ya ona yakınlaşmaya çalışırsa mesela şöyle diyim biri ona ilişki ((çıkma mı ne denir)) teklif etse o hayır dese bile kıskanırım ben ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Kıskançlık ilişkinin niteliği ile pek çok boyut kazanır, ve bunlar genel olarak sahiplenme adı altında toplanır. Bunun alt kategorileri mesela yardım konusunda kıskançlık olabilir ve sevdiğin insana bir sorunu konusunda en çok sen yardım etmek istersen başka biri çözerse o sorunu kıskanabilirsin içten içe (itiraf etmesi zor bir kıskançlık türüdür bence)...neyse şimdi düşündüm başka gelmedi aklıma daha örnekler türetilebilir.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: twistedemo, 14 Ağustos 2005 23:32 tarihinde demiş ki: kıskandıklarım şöyle şeylerdir efendim kendileri beni pek bir sever hiç aldatmazlar bilirim bilirim de ya bir kız onu beğenirse ya onla ilgili düşünceleri varsa ya ona yakınlaşmaya çalışırsa mesela şöyle diyim biri ona ilişki ((çıkma mı ne denir)) teklif etse o hayır dese bile kıskanırım ben ;p benim için de aynı şeyler geçerli, ayrıca etek boyuna vs. herşeyine karışıyorum :) aslında güzel şeyler bunlar ama bazen bir nokta geliyor ikimiz için de kötü oluyor saçma birşey için birbirimize giriyoruz. o sınırı ayarlamak lazım bence.[signature][hline];;suitfly [Bu mesaj metboy tarafından 14 Ağustos 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya birisi bakınca kıskanıorum hede hödö diosan zaten sen kızın yanından ayrıldıktan sonra belki laf atan bile oluodur ama kız sana bişey demiodur ben mesela sevgilim benim yanımda yürürken kıza bakıolar bu beni rahatsız etmio çünkü ister istemez dikkatini çekio falan da filan. Ama mesela erkek arkımla başbaşa yemeğe çıkıcaz derse orda kıskanırsın noluyo dersin o ayrı ama küçük şeyler sadece arada sırada ilişkiye dat versin diye yapılan ön oyunlar :P
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ardeth, evet ben yardım konusunu da kıskanıyorum çok çok çok haklısın sen yazmasan farketmicektim[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 merak etme hiçbi kız ona yaklaşmaz ekiekieke
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 erkek dedigin birse kiz dedigin bes kati kiskanir:) kiskandirmasini bilmeyen kizdan, kiskanmiyan erkekten, kizini kiskandiramayan erkekten hayir gelmez. [Bu mesaj onlyreal tarafından 16 Ağustos 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Çok tartışılır[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: metboy, 14 Ağustos 2005 23:30 tarihinde demiş ki: kasanova twistedemo kız bu arada. erkek olan benim allah'ım ya. hayır yalan ! kandırmayın gençleri[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yaf bi kız beni kıskandığında özellikle ilişkinin başındaysak yani her ne kadar aa işte seven kıskanır pah şeklinde kendimi avutsam da bana güvenmediği için kıskandığı düşüncesi aklımdan gitmiyor ve abarttığı zaman soğuyorum yani bi yere kadar hoş ama sınırı aşmamaya dikkat edin sonuçta kıskançlık ilerleyen ilişkilerin fazgeçilmez su kaynağıdır[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kermit sen hiç benden tırmık yedin mi =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 twist hiç sorma ya ben de çok kıskancım. hatta geçen yolda yürürken dedi ki: bak şu karşıdaki var ya dedi. ee dedim? ilk çıkmak istediğim çocuktu 5 yıl önceydi dedi. Bende bir moral bozulması akabinde çocuğun üzerine yürüme gibi şeyler gerçekleşti fln. tabi tuttum kendimi sonra, nelere yol açıcağını düşününce. =) yine de çocuun kafasını patlatma fikri o an çok mantıklı gelmişti =)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Lonely, 14 Ağustos 2005 20:53 tarihinde demiş ki: kıskanıpta, karşındakini üzmemek adına sorunları içine atarsan kendine büyük zarar verirsin. Karşındakini umursamayıp tüm tepkini ortaya koyarsan bu seferde karşındakine zarar verirsin. önemli olan orta noktasını bulabilmek. asıl sorunda bu zaten. Eğer şu anda orta noktasını bulamıyorsanız, hayatınız boyuncada bulamazsınız. Bu insanın kendi kendine değiştirebileceği bir durum değil. Edik : Kıskançlık konusunda akrep burcunu tek geçer ve ilişkilerimde Akrep burcunu es geçerim ;) ne bileyim ben ortayı bulamıyorum! Çok zarar verdiğimin farkındayım çok kıskancım güven tam oturmadı bence bundan kaynaklanıyor ama kıskanmak genel anlamda çok hoştur (aşırısı değil)...
555 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ya kıskançlık engellenmez bence ya ..eğer güven de warsa ilişki de bence engellenilmesn ztn iyi bişeydr de kıskanmak .ama güvenmiyosan da kıskançsan o zmn çook kötü :([signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history
Öne çıkan mesajlar