Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 arkadaslar bu uc arabadan birini almayı dusunuyorum 96-97 model hangisi daha iyi olur ve bildiğiniz satan bi eş dostunuz var mı ?[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bi help me dalga geçmiyoruz herhalde ciddi ciddi akıl danısıp varsa bi satmak isteyen yardımcı olup hem sizin hem bizim işimiz gorulsun die topic attık ciddiyim eğer ki mantıklı fiyat verilirse 2 gun içinde alırım[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bmw ve opel demişsin bence bmw yani, niye deme çünkü bmw 3.16 mı 3.18 mi dersen kesene güveniosan 3.18 ha öğrenci adamım az yaksın diosan ki nekadar az yakar bilmiyorum ama 3.16 dır bence.ha 3.18d veya 3.20d bulursan ayrı bi güzel olur.[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Performans istiyosan Opel Vectra 2.0 170bg CD veya daha iyi performans istiyosan Opel Vectra 2.5 V6 175(daha fazla olması lzm) olur. Ben opel hastasıym belki bmw daha iyidr ama opel rulaz bmw lerin alıcaksan 7 serisini alıcan kaaarrdeşşşiim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bi de yaklasık fiyatlarını verseniz super olur arkadaslar ikinci el değerleri[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Valla babam 96 model opel vectarı 2.0 170bg CD yi 9 milyara sattı. 12 ye fln alırsın belki opelleri gayette krallardır yani[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bence bmw seç. bmw 3 serisi oldukça güzel ve eski modelleride oldukça iyi. eski model olmasına rağmen içinde yok yok. opel'de iyidir. ama genede bmw derim :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Opel fiyatı için bişey diyemiycem. Kalitesini de bilmem, şu anda yeni Astra'ya biniyorum, bundan önce BMW ye biniyordum. 3.18is alırsan 3.16 kadar yakarsın, 3.20 kadar gidersin (geyik muhabbeti ama doğru) Diyeceksin ki bu durumda kim 16 ya da 20 alır? Ben de derim ki 16yı düşük vergi 20 yi de yüksek son sürat ve aksesuarlar için alırlar. (20 yi alan zaten artık yok, 20 alan kişi 18 bulamamış demektir, ayrıca 4 silindirin sesini sevmeyenler var, illa 6 silindir olsun benim param var diyenler var vesaire) 96 3.16 yı 15K YTL ye suda alırsın 96 3.18 (bence) aynı fiyata 96 3.18is 1 (belki 2) K YTL farkeder (4 kapı fiyatları verdiklerim) 4 kapıda güzelini bulma ihtimalin yüksek. 2 kapıya girersen çok zor derim. 6 aydır sayısız araba bakıp temizini bulamamış olanlar var. Ama o araba da 4 kapı alınmaz, o da ayrı. Yukarıda verdiğim fiyatlar insanların uzun süre kapıda bekletmeye razı oldukları fiyatlar. İhtiyacı olandan 1-2K eksiğe kapatabilirsin. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bmw den şaşma 3.18 güzeldir.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 opel vectra derim.hem parca ucuzlugu hem performans.eh bmw kadarda kaliteli bence.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Tartışmasız BMW tabiki..[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ben BMW derim ama 318 derim sonuçta 316 da 1.6-2.0L arası vergiye dahil 318 de... Tabi yakıt konusu da ayrı bi boyutu işin bi arkadaş vectra 2.5 al demiş. Aslında Türk vergi sistemi olmadığı sürece mantıklı...[signature][hline] En iyi araba? Benim araba ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bmw lerin dizelleri opellerinkine göre daha fazla yakıyor. öğrenciyim ve ayağımı yerden kessin diyorsan opel tavsiyem fakat gösteriş ve daha fazla performans istiyorsan bmw 3.18 veya 3.20 dizel... unutmadan biraz daha yeni düşünürsen bmw 1 serisini gözden geçir derim ben. bi de golf un dizel seceneklerini inceleyebilirsin...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 abi bende su an Opel Astra Gsi 2.0 var onu satıp ustune en fazla 10 milyar eklicem 1 serisi asar biras beni[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bak sen ne yap biliyonmu sat opeli üstüne 10 milyar ekle ve 69 model mustang coupe al BMW miş Opel miş hepsi yalan olur bu amerikan canavarının karşısında.. 25000$ bunun gibi temiz mustang alabilirsin 69 Mustang [Bu mesaj Bert tarafından 16 Ağustos 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 zuahaha 7200 cc nasıl benzin yer biliyomusun kardeş :D öğrenci adamın ocağına incir ağacı diker + yedek parçası cok zor bulunur[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar