Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Seviniyordum dönemi tam ucundan yakaldım diye.. Dönem 4 Ağustosta başlıyor 31 Ağustosta da sınav var. Benim doğum günüm de 4 Ağustols Aradım kursu böyle böyle dedim. Ordaki bayan da bana olmaz gün alman lazım dedi. Şimdi sırf 8 saat yüzünden 3 ay geç alacağım ehliyeti. Zaten seneye ÖSS var ÖSS ile başım yeterince ağıracakken bir de bunla mı uğraşayım.. Seneye de bırakmak istemiyorum ehliyet olayını. Çünkü ÖSS bitti mi direk vınn layıp tatile gideceğim. Ona da arabayla çıkacağım. 1 Ağustosta tekrar ara dediler belki dönem ileriye alınır diye. Bakalım tek umudumuz o. Zaten bu sıkıştırılmış programmış, yani baktım tüm sürücü kurslarında diğerlerinde yok. Şimdi bu işin çıkarı var mı yokmu? Bilen söylesin yorum yapsın? Bu olaydan benim gibi mağdur olan var mı? mesela ayın 5 inde doğan adam da 6 sında doğan adam da giremiyor gerçi onlar günle kaçırıyorlar ama tarihleri tam olarak ayarlayabilseler Doğuştan cenabetlik var zaten üstümde..[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 hıms biraz sabredecen agustosun 1 nde herşey belli olacak[hline]Mixed Website e-m@il TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Para teklif et.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Absolut, 09 July 2003 13:07 tarihinde demiş ki: Para teklif et.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List zuzu yemiyor o taktikler artık hem nüfüs cüzdanı olduktan sonra .. yok sen benim tanıdığım var diosan yap bi kıyak şu çocuğa[hline]Mixed Website e-m@il TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 :) olsa dükkan sizin :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 şaka maka bir şekilde halletmek gerke şu olayı işte[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Yok mu tanıdığınız emniyet müdürü falan?Varsa git orda gir password Dayım saolsun bitti.[hline]Kan; Silinsede temizlenmez Temizlensede izi daima Orada öylece durur... U|A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 nası yani malsef yok tanıdık emniyet müdürü[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bu ehliyet alma işi kasıntı mı bu kadar ya? üniversiteye hazırlanırken arada ehliyet sınavına takılsan... zor olamaz o kadar. zannetmiyorm ben[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bilmiyorum ki öyle gibi gözüküyor[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar