tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 tra_gs çok iyi bişeye değinmişsin bizim stadımızda böle bişey yok bu 1 ,2.si olimpiyat stadında 15bin kişiymişiz, siz doldursaydınız o zaman o stadı şimdi de ben diyorum dinime küfreden bari müslüman olsa, eskiden maçlarımızı orda yaptık diye orda daha fazla olmamızı bekleyen mantığıda anlayabilmiş değildim siz sanki 40.000 kişiydiniz...[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 15bin kişiydiniz deil 15 tane biletli seyirci hadisesi[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ha ayrıca hz. maçına 40.000 kişi geldi evet. bir de gs 10.000 kişilik stadını bile dolduramıyor. kastetmek istediğim oydu. yani olimpiyatın uzak olması değil tek hadise...[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 megafon olayına teknoloji diyosun teknolojiyi neden devreye sokuyorsunuz çünkü seyirci bağırmıyo,şampiyon olduğunuz maçta bi ara hatırlıyorum staddan çıt çıkmıyodu necatinin ataklarında, gol gelmese daha da çıkmayacaktı[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sonuçta kim ne yapacak kim ne edecek bekleyelim ve görelim daha fazla konuşmanın manası yok[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sizde de 170e karaborsa kalearkası satılsa sizde de çıkmaz :D görüntü yeter. herkes forma alıyor artık maç girişinde dağıtmalarına gerek kalmıyor.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: tony_montana, 14 Ağustos 2005 21:35 tarihinde demiş ki: sonuçta kim ne yapacak kim ne edecek bekleyelim ve görelim daha fazla konuşmanın manası yok katılıyorum[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Cintonick, 14 Ağustos 2005 19:35 tarihinde demiş ki: dorukcan yaş kaç ? hahah çok kızmışsın anlaşılan şu lafa nasıl da sarılıyosunuz.. sanane yaşımdan ben istediğimi söylerim fenerbahçeye fenerbahçeyi kıskandığımdan da olabilir bu ama kimseyi bağlamaz bu kadar basit.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** [Bu mesaj -DoruK- tarafından 14 Ağustos 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Ryan, 14 Ağustos 2005 19:08 tarihinde demiş ki: fenerbahceyi futbolu haric herşeyiyle cocukca eleştirip arkasından "tam avrupa kupası kriterlerinde bir takım fenerbahçe" diyosun ? akıl - fikir , beyin kombinasyonlarında bir sorun var sanırım. yok bi sorunum neyi nasıl eleştirdiğim hangi kafayla eleştirdiğim seni dertlemez istediğimi söylerim fenerbahçeye bkz. hemen önceki msjım arka sayfaya düşmüş olabilir.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: -DoruK-, 14 Ağustos 2005 22:02 tarihinde demiş ki: said: Cintonick, 14 Ağustos 2005 19:35 tarihinde demiş ki: dorukcan yaş kaç ? hahah çok kızmışsın anlaşılan şu lafa nasıl da sarılıyosunuz.. sanane yaşımdan ben istediğimi söylerim fenerbahçeye fenerbahçeyi kıskandığımdan da olabilir bu ama kimseyi bağlamaz bu kadar basit. Kimseyi baglamaz mı ? Çok güzel baglar vallahi birilerini yörüngelerde bulursun kendini. Bi tartışmaya giriyosan düzgün seviyeli sekilde yaz yazıcaklarını.He geyik yaparsın arada ahahah ehehe falan olur bizde yapıyoruz takılıyoruz birbirimize ama böle ben agzıma geleni sölerim kimseyi baglamaz diyosan ben çok güzel baglatırım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ağzıma geleni söyledim? güzel tabii.. söylediğin geyik mevzuatına tamamen uyuyor yazdıklarım benim sinirlenmem ordan hep başka birilerinin HARHARHAHR şeklinde ortaya atlaması, klasik lafların söylenmesi.. ağır kaçmış olabilir ama bu forumda galatasaray ile de fenerbahçe ile de beşiktaş ile de dalga geçiliyor geyik yapılıyor ben seviyeyi kaçırdığıma inanmıyorum aksine şahsıma söylenen bir beyin - akıl - fikir bilmemnesi var kimsenin şahsına birşey söylemedim buradaki.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bu arada niye 6-0 konusunu açtınız anlamadım.İş iyice sidik yarışına döndü konudan saptık.Hayır sidik yarışıysa mesela ben de koyarım bir sürü resim sonra birbirimizi yeriz.Kavga gürültü çıkar.Sataşmadan bir konuyu tartışamıyoruz hala.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: -DoruK-, 14 Ağustos 2005 22:20 tarihinde demiş ki: ben seviyeyi kaçırdığıma inanmıyorum. said: -DoruK-, 14 Ağustos 2005 19:01 tarihinde demiş ki: teknik direktörünüz de uzaylı kaçkın harlem takımı gibi ne o öyle zenci zenci kaptanınız şaşı bilal azize dansöz maşallah seviye abidesi..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hay tamam benim yüzümden açıldı sanırım bu mevzular pardon ben kötü bi insan deilim aslında peh peh[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 neyse kapatalım konuyu cintonik efendi[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** [Bu mesaj -DoruK- tarafından 14 Ağustos 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Cintonick, 14 Ağustos 2005 19:35 tarihinde demiş ki: dorukcan yaş kaç ? Cintonick yas kac?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 17 m u ? lol[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Eternal, 14 Ağustos 2005 22:08 tarihinde demiş ki: said: -DoruK-, 14 Ağustos 2005 22:02 tarihinde demiş ki: said: Cintonick, 14 Ağustos 2005 19:35 tarihinde demiş ki: dorukcan yaş kaç ? hahah çok kızmışsın anlaşılan şu lafa nasıl da sarılıyosunuz.. sanane yaşımdan ben istediğimi söylerim fenerbahçeye fenerbahçeyi kıskandığımdan da olabilir bu ama kimseyi bağlamaz bu kadar basit. Kimseyi baglamaz mı ? Çok güzel baglar vallahi birilerini yörüngelerde bulursun kendini. Bi tartışmaya giriyosan düzgün seviyeli sekilde yaz yazıcaklarını.He geyik yaparsın arada ahahah ehehe falan olur bizde yapıyoruz takılıyoruz birbirimize ama böle ben agzıma geleni sölerim kimseyi baglamaz diyosan ben çok güzel baglatırım Kulhanbeyi sen misin buralarin? Kimsin ki tehdit ediyorsun? Boyle artist mesajlar da Paticik'in son modasi herhalde.. Futbol bolumune GS'li ve BJK'li mod istiyoruz...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 17 yasinda mi insanlara `Yas kac?` diyerek aklinizca `Ufaksin.` imasi yapiyorsunuz? LOL. Ufaklik..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 senin gibilere soruyoruz be anna wissy napalım be anam.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Tamam canim. Ama sonuna `Abi` ekle benimle konusurken bundan sonra. Cintonick yas kac? LOL[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Wish agzını kırdırıcan bana akşam vakti o olucak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sanal delikanlılıklara başlamasın kimse ya düzgün tartışın edin işte[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 seviye mukkemmel[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ben bişey demiyorum vallahi bana bişey sölemeyin. Ben uyarıyorum biride gelip agız oyunu yapıyo işte.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar