Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rurouni Kenshin 34. Bölümdeki müzik

Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Kiminin umrunda bile olmayabilcek spoilerlar var ama yine de spoiler spoilerdır.

[spo1=Spoiler]Kenshin'in 34. bölümünde, sonlara doğru bi müzik var. Kenshin uçurumun karşısındayken Misao, Tobikunai ile saldırıyo ama Kenshin kılıcından çıkan rüzgarla durduruyo. Ardından vaaz vermeye başlıyo. Konuşma ve kurtarma esnasında devam ediyo bu müzik; piyano, keman ve arada flüt var. Misao ayılıncaya akdar devam ediyo. Yaklaşık 2 dakika tutuyo.[/spo]

Bu şarkının adını çok merak ediyorum. Nedenini bilmiyorum ama beni alt-üst etti.[signature][hline]Bekle beni Mary!
Beş sene sonra ordayım!
Sosyal ağlarda paylaş

Şu tekken'deki paul'e benzeyen herifle ilk karşılaştıkları yerde bir bağırışı var süper ya. Hane bebeği kesmekle tehdit edio, kenshin'de psikoya bağlıo ya. Nasıl bir gırtlak var kadında. Tabi eğer bilgisayar ile işlenmediyse ses.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 14 Ağustos 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

öeh uluç biraz yavaş ya neyse bende nickimi değiştirdim nasıl olmuş[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KenshinHimura, 17 Ağustos 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
Yakışmış Zayıf Gösterio Seni...

hahahaahah komediye bak bu sırada maffettik konuyu daha cıvıtmıyorum. Bu sırada pek çok anime-ost sini irc.rizon.net serverdaki #nipponsei ve #anime-ost kanallarında bulabilirsiniz..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...