Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kiminin umrunda bile olmayabilcek spoilerlar var ama yine de spoiler spoilerdır. [spo1=Spoiler]Kenshin'in 34. bölümünde, sonlara doğru bi müzik var. Kenshin uçurumun karşısındayken Misao, Tobikunai ile saldırıyo ama Kenshin kılıcından çıkan rüzgarla durduruyo. Ardından vaaz vermeye başlıyo. Konuşma ve kurtarma esnasında devam ediyo bu müzik; piyano, keman ve arada flüt var. Misao ayılıncaya akdar devam ediyo. Yaklaşık 2 dakika tutuyo.[/spo] Bu şarkının adını çok merak ediyorum. Nedenini bilmiyorum ama beni alt-üst etti.[signature][hline]Bekle beni Mary! Beş sene sonra ordayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Kenshinin müziklerinin hepsi internette var indir bak...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yanı ben bakmak ıcın actım kenshın ı bı sardı 4. kez 34 ten 70 e akdar ızledık[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Denemeden sormayı sevmem. Denedim de sordum ama neyse aramaya devam edem[signature][hline]Bekle beni Mary! Beş sene sonra ordayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bu arada heves kaçırmak gibi olmasın ama hazır kenshin konusu açılmışken yazayım. Kenshin'in ilk bölümlerde sonda çalan şarkıyı Kenshin'i seslendiren Mayo Suzukaze seslendiriyor. Evet kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Yine de güzel söylüyo. Kadının ses tonunu gerçekten seviyom. Üstelik erkek sesine benzer kadın sesleri duymaya alışığım. Sailor Moon'da bi sürü ses sanatçısı var böyle.[signature][hline]Bekle beni Mary! Beş sene sonra ordayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Şu tekken'deki paul'e benzeyen herifle ilk karşılaştıkları yerde bir bağırışı var süper ya. Hane bebeği kesmekle tehdit edio, kenshin'de psikoya bağlıo ya. Nasıl bir gırtlak var kadında. Tabi eğer bilgisayar ile işlenmediyse ses. [Bu mesaj Catscratch tarafından 14 Ağustos 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kenshın gaydır zaten :P[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 departure olabilirmi şu anda bölümleri bende diil o yüzden emin diilim[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Departure veya parting'dir diye düşündüm, ikisinde de piyano var diye; diilmiş. Bulamayınca bölümden ses kaydı yapıp aldım öyle dinliyorum :P[signature][hline]Bekle beni Mary! Beş sene sonra ordayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bi upload edip koysana merak ettim.[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 http://rapidshare.de/files/4063363/akhjfwaqt.mp3.html Demin dinledim de eski havası kalmamış[signature][hline]Bekle beni Mary! Beş sene sonra ordayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Viktor, 14 Ağustos 2005 12:00 tarihinde demiş ki: kenshın gaydır zaten :P Viktorunda Pipisi Yoktur...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 öeh uluç biraz yavaş ya neyse bende nickimi değiştirdim nasıl olmuş[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yakışmış Zayıf Gösterio Seni...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Lol allah cızırtını vermesin uluç :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: KenshinHimura, 17 Ağustos 2005 12:20 tarihinde demiş ki: Yakışmış Zayıf Gösterio Seni... hahahaahah komediye bak bu sırada maffettik konuyu daha cıvıtmıyorum. Bu sırada pek çok anime-ost sini irc.rizon.net serverdaki #nipponsei ve #anime-ost kanallarında bulabilirsiniz..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar