Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 arkadaşlar ben sylveria sunucusununda oynadığımdan verdatasını indirdim michelangelo programıyla inceledim deişik binekler vardı verdata da işte ne bilem drake polar bear undead pegasus cart curt bide ayrıca bi yaratık vardı bu verdata daki binekleri nasıl kullanabilirim?[hline] ..........My Info.......... MY ICQ=Listeye Ekle MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected] ___________________ |.......[ Sylveria ]........| |........[ Avalon ]........| |..The Dwarf Gremlin..|
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 gremlin dosyayi bana da gonderirsen yardimci olabilirim
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 dostum bana icq dan ukaş icq ya direk eklemek için imzamı kullanabilirsin yada 162906672 mesaj yolla sana yolluyum verdata yı....[hline] ..........My Info.......... MY ICQ=Listeye Ekle MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected] ___________________ |.......[ Sylveria ]........| |........[ Avalon ]........| |..The Dwarf Gremlin..|
Öne çıkan mesajlar