-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Sana şimdi bu kazağı vermek isterdim Konuşmadan yürüdüğümüz bu yollarda soğuktan üşürsün diye Ama sen almak istemezdin O bana ait olduğu için Ve sen bana ait olmayı seçemediğin için. -Kıvanç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bana öyle bakma sevgilim Dökerim dişlerini Bakma dedim sana Dökerim dişlerini Yahu bakmasana bana öyle Dökerim dişlerini Ne bakıyorsun sevgilim Dökerim dişlerini Eh benden günah gitti Dökeceğim dişlerini Al işte gördün mü bak Döktüm dişlerini saygıdeğer erdem uygan yazmıştır (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 cok guzel ve içten olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 çok hoş olmuş..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar