Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 arkadaslar nightelf hunter'a en uyan meslekler hangileridir oyunda yeni oldugum icin para kazandirip kazandirmayan meslekleri tam bilmiyorum ben alchemy ve mining düsündüm yorumlarinizi bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Çok mu zor?[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 mınıng kazandır alchemy batırır gıbı gozukuo baslarda . ama dayana bılırsen major potlar we dıerlerınden ıyı paralar yapabılırsın..tabı reg parasından kurtulabılırsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 lütfen arkadasim burda bilgileri paylasiyoruz gormeme gibi bir ihtimalimde olabilir dimi?bu arada tesekkür ederim arkadasin verdigi linkte iyi bir anlatim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Arama yaptım, topici açan kişinin açmadan önce 10 kere yapmış olması gerektiği gibi. Sevmiyorum, doğru bulmuyorum bu kadar hazıra konma isteğini, önceden 50 kere açıldı mesleklerle ilgili topicler. Cevap da yazdım ayrıca gayet mis yönlendirmişim. Helal bana. Oturup baştan mı yazıcaktım bütün meslekleri teker teker.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 tabii yazıcaksın işin ne? aramyıp hazıra konmakla olmuyo bu işler biraz düşün taşın :) hep arama hep arama :) nereye kadar otur yaz bak adam armaa yapıcana sormuş millete demekki bi amacı var :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Hunter için oyunun başlarında en kazançlı meslek skining ve mining. Mining ile elde ettiğim mithril ve thoriumu satmayıp biriktirirsen. 50 sonrası engineeringe geçersin ve çok kısa sürede kendi orelarını kullanarak 300 yapabilirsin. Kısacası başlarda mining skinning daha sonra mining ve engineering derim ben.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bu yontemle 2 tane epic mount alan (faction icin gerekli runeclothlari da AH den aldi)arkadasim var. lvl 1-45 = skinning/mining. lvl40da 200 goldun olmasi lazim. 45-60 = mining/engineering. lvl 58de epic mount parasini toplamisti herif. 60+ = enchanting/engineering. su anda herif o kadar iyi para basiyo ki inanamazsiniz. onemli olan sey AH yi iyi kullanmak. sunu AH leyin iyi para yapar diyemem cunku server ekonomisine bagli o yuzden para kazanmanin kolay yolu yok WoWda da :) ama server ekonomisini takip ederseniz bol bol paraniz rahat rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Hımmm aslında lvl 60 olduktan sonra mining manasızlaşıyor doğru gibi yani gidip minig yapacak vakit yok, yapsanda 5 tane thorium cıkar ancak. Onuda AHden almak çok daha mantıklıca saatlerce gidip gezmek yerine.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 dursun abi mining iyidir brd ye giderken yolda rich thorium gorup kazinca icinden arcane cikmasi gibi bi sevinc yokhtur yani baska birseyde :)[signature][hline]Cinci Hoca Reiro Dwarf Warrior EU - Haumarush(isallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 İyide o dediğin toplamda kaç kere olabilecek birşey yani 3 mü 4 mü?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 olsun abi ikramiye gibi birsey zaten epic i aldiktan sonra hic para kasmana gerek yokki?[signature][hline]Cinci Hoca Reiro Dwarf Warrior EU - Haumarush(isallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Biz epic alamaya uğraşan bir huntera yardım ediyoruz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 eha abi o daha guzel iste butun gece arcane farmla burningde bi dolu thorium cikartirsin arada 3-4 tane arcane cikar her taraf chest dolu chestlerden saatte 4-5 g luk item cikar rahat yaparsiniz[signature][hline]Cinci Hoca Reiro Dwarf Warrior EU - Haumarush(isallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 her taraf chest dolu chestlerden saatte 4-5 g luk item cikar rahat yaparsiniz Bunu anlayamadım. Birde arcane baya zor çıkıyor yav yani oyle he diyince çıkmıyor yani bana daha hiç çıkmadı ki bayadır minerım. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bir de serverdaki population önemli.Çok kişi varsa doğal olarak çok kişi thorium farmlıyor.bu yüzden de bulman zorlaşıyor.Ama mesela ben frostwhisperdayım ve gayet rahat thorium farmlıyorum.İyide arcane çıkıyor.Biraz ballıyızdır da :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 burning de 2 gece arcane farmladim 1inde hic birsey cikmadi ikincisinde 3 tane cikti :) chestlerde burning steppes te birkac yerde surekli chestler cikior 30 dakka yada 1 saatte bir onlardan normal item cikio alip sation gelio saatte 4-5g[signature][hline]Cinci Hoca Reiro Dwarf Warrior EU - Haumarush(isallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar