Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hızlı lvl atlamak için bölge önerisi

SAMETS

Öne çıkan mesajlar

Selamlar.Benim Frostwhisper'da 24 NE Warrior'um var.Ama sanki bu 20^den sonra bir yavaşlama oldu level atlamamda.Çeşitli farklı zoneları denedim(Ashenvale,Wetlands,Hillsbrad Foothills,Stonetalon gibi)Fakat bazı bölgelerde horde ganklerinden bıktım usandım ve quest yapamaz hale geldim.Mesela dün Arathi Highlands üzerinden Hillsbrad deki Southshore'a gidene kadar ne kadar öldürüldüğümü sayamadım.Birde Arathi deki yüksek levellı raptorları ekliyelim buna.Ashenvale'e ise biraz erken levellarda gittim ve yine benden 6-7 lvl üstündeki hordelar tarafından paso kesildim.
Size sormak istediğim benim levellarıma uygun fazla ganklenmeden ve questleri yaparak hızlıca level atlıyabilceğim hangi bölgeleri bana önerirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

arathi-tarren-ashenville cevresınde dolasmak için biraz erken,hem yaratık lvl leri uygundegil(ashenville hariç)hemde oralar yol gecen hanı.lvl 50+ lar bile heran kesılebılıyorlar.bg girişleri nekadar sehırlere alınsada hala ınsanlar esas girişleri kullanıyorlar ve beklerken cevre harıtalarda gank yapıyorlar[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

ben direkt non-quest lvl atlamayı öneriyorum. biraz yanlız hissetceksin millet sana salak muamelesi yapcak ama genel olarak baktığında hepsinden daha hızlı lvl atlıyacaksın yani eğer sıkılmazsan ki ben sıkılmadan 14 lvl yaptım bunu (46-60) ve daha önce bilseydim 60 lvli de böle atlardım. mesela kendi karşılaştığım diyaloglardan biri: -ben saatte 18-20k xp kasıyorum grindle.
-ya olm quest yap, bi questi veriyon 10k verio, saatte 40 k yaparsın
-ama questler bazen bi uzuyor bütün günü kaplıyor
-ya olm ben 3 saatte 100k xp yaptım
vb. ama aynı lvlde olmamıza rağmen ben 2-3 hafta önce 60 oldum :)
neyse senin lvlinde quest yapmak da iyi olabilir yani şimdi sana bir guide adresi vercem ama orda da yazar ki ne yaparsan ayp bazen questlerin hepsi kırmızı olcak ve mecburen 1-2 lvl questsiz atlamak zorunda kalacaksın. adres: http://wowvault.ign.com/View.php?view=Guides.Detail&id=66

benim bir notum var. ben bu guide'yi grind yaparken çok da kullanmadım -1, 0, +1 lvl üstümün olduğu mobları aradım buldum allakhazamdan, zaten hangi map hangi lvl aralığı için artık her yerde yazıyor işte gittim oralara bazen internetten arattım bazen de kendim gezdim dedim bura iyi, burayı şu lvl de kasaıym felan not ettim. grind yaptım oldu.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

hızlı lvl atlama olarak grind iyi olabılır ama ben önermem.hem oyundan sogumana yol acıyor,hem tek basına oynuyormussun ızlenımı verıyor(grupla takılmak daha zevklı)hemde ınstance larda alabılecegın bırcok ekıpmanı alamıyorsun,alsan bıle devamlı bir grubun olmadıgı ıcın ınstancelar daha uzun sürüyor(nınjalar vs)
hem grind yapıp hemde quest yapmak mumkun ve en hızlı yontem bence bu.senın sevıyene uygun yaratıkları kesmen gereken questleri alarak heriki işi birarada yurutebılırsın.thousand needles questleri,stv questleri özellıkle uygun bu iş için,sonrasındada badlands questleri[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
damdaki_kedi, 16 Ağustos 2005 14:32 tarihinde demiş ki:
hızlı lvl atlama olarak grind iyi olabılır ama ben önermem.hem oyundan sogumana yol acıyor,hem tek basına oynuyormussun ızlenımı verıyor(grupla takılmak daha zevklı)hemde ınstance larda alabılecegın bırcok ekıpmanı alamıyorsun,alsan bıle devamlı bir grubun olmadıgı ıcın ınstancelar daha uzun sürüyor(nınjalar vs)
hem grind yapıp hemde quest yapmak mumkun ve en hızlı yontem bence bu.senın sevıyene uygun yaratıkları kesmen gereken questleri alarak heriki işi birarada yurutebılırsın.thousand needles questleri,stv questleri özellıkle uygun bu iş için,sonrasındada badlands questleri

+1 Sürekli grind (benim açımdan) aşırı sıkılmaya yol açar. Tavsiyem kendi lvl (+3, -3) birilerini bulup beraber questleri yapman aradaki zamanda grind lemen(zaten quest yaparkende yeterli miktarda yaratık kesiyorsun).

[Bu mesaj Gallant tarafından 16 Ağustos 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dünde lakeshire'a gelmiş bi lvl ?? undead rogue gelip bizimle dalga geçiyo biz 5 kişi dalıyoz bişey yapamıyoz filan yani bayaa bi eğlendi bizimle fakat sonra 10 dakka önce yürekli rogue lvl 60 abilerimizi görünce ne oldu bir daha hiç göremedik.Herhalde bi işi çıktı. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...