SoRaTh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 New PvP Realm Next Week! Thundgot & Aeus, 12/08/2005 To accommodate for the increased number of players, we plan to open a new English PvP realm, Haumarush, as well as a new German PvP realm, Terrodar, during the weekly maintenance on Wednesday August 17th. Haumarush will be a "fresh" realm, meaning there will be no character migration involved. New players are encouraged to create new characters on this realm. May our paths cross in Azeroth![signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ee transfer yok[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 vallahi burda lvl1 bir karakter açcam onsan sonra direk STV ye gidip chesti lootluycam.LVL1 ken lvl45 magicalım olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 transferi çsınlar yeni server açacaklarına.. NERF BL[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - SEVEN Farkedileceği Günü Bekler.. Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Gecen gun BL de oynayan bir arkadas Frostwhispere gecebilmek icin page atti, ama gelen cevapda boyle birseyin mumkun olamayacagi yaziyordu. Sacmalik resmen, BL zaten oyuncu fazlaligindan tasan bir server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 İstediğin sunucuya geçmek mümkün olmayacak, ama belirli bir sunucuya transfer olanağı açılacak ilerde (dediler en azından).[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 41 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 acsınlar ben baslarim bu yeni serverda simdi ragnarostayız ama orasi daha guzel olur[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=135621 Realm açılana kadar burada "yeni pvp server" fikri üzerine kurtlarınızı dökünüz. Sonra realm başlığından devam edersiniz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkii Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Biz BL deki ekibimizle komple yeni servera geçme kararı aldık. İnşallah bölesi daha hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosunun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bende yeni serverda başlamayı düşünüyorum ama transfer olursa başlamam bana saçma geliyo[signature][hline]Shakir lvl 60 Roque BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 wayy turki sizin ekipiniz duruyomu en son ben ortada kaldım die hatırlıyorum :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bende baslayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yalnız bu serverın blden falan pek bi farkı kalmaz 2 ay sonra ben söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkii Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 dolıs kardesım benle olan kımse acıkta kalmaz ben soz verdımmı tutarım ama SÖZ VERDİMMİ nese buranın amacı ve topiği bu deıl senle yuzlerce kere konustuk zatı ama herzaman kardesımdın halen olesın unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Super, transfere acik olmamasi da super olmus. Acildigi gun baslarim, nostalji olur. :)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 PvPRP nezaman açılacak ya;ben onu bekliyorum valla :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: _ILuVaTaR_, 15 Ağustos 2005 03:18 tarihinde demiş ki: yalnız bu serverın blden falan pek bi farkı kalmaz 2 ay sonra ben söyliyim. +1.kor gall a trasfer geçtiinde 2 gün sora high pop oldu :)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bende heralde yeni server a geçerim ya çok kararsız kaldım nolucam die[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yeni sunucu.. Transfer yok.. Herkes sıfırdan başlayacak.. Hurrah! Büyük server'larda oynayıp da sıkılmış herkes gircek buraya "huuuuan ben bu server'ın gralı olcaaam, 3 günde level 60 olacaaam, en böyük guild'ü ben kuracaam" diye hırs yapacak. Eh doğal bir şey aslında. Düşük level oyuncular çok olacağı için, sırf instance grupları bulmak kolay olur diye bi char açabilirim bir ara belki. Daha doğrusu vaktim olsa açardım. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 44 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 valla iyi olur. atı alan üsküdarı geçmiş eski serverlarda... yenilerin eskilerle aynıs eviyeye gelmezi zaman alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar