Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OpenRP

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
*sabah yatağından kalkıp bu gün olacak olayları tahmin etmeye çalışır..hiç bir fikrinin olmadığını anlayıp 'ulan ne gaza gelip girmişim' biye düşündükten sonra dışarı çıkar ve kalablıktan kazandığı parayla zehir iksirleri ve kendince gerekli bi kaç parça bişeyler alır*
*hana geldiğinde içersinin 2 kişi haricinde boş olduğunu görür..yüzlerini dün akşamki kargaşadan çıkarmaya çalışır ve onlarında listede yazılı olduğuna karar kılar..yakınlarında bi masaya oturur ve hancıdan kahvaltı niyetine yiyecekler ister..ve beklemeye başlar*[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
Mesaj tarihi:
*Yatağından büyük bir zorlukla kalkıp gözlerini ovuşturur.*
*Yataktan sonra hana gidip maceracı arkadaşları görmeye gider*
*Bugün yolculuğa çıkılıcaktır.*
*Handa milleti görünce odasına hazırlanmaya gider.*
*Deri giysilerini giymeye başlar, setini giydikten sonra ormanda topladığı otları kemerindeki küçük çantaya ayrı ayrı koyar.*
*Çok uzun sopasını sırtına takar , bir kaç panzehir vs iksir şişeleri doldurmaya başlar*

[Bu mesaj kitana tarafından 10 Ağustos 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
misanthrope
"günaydın" *der hana yeni giren maceracıya*
*milleti hana damlamaya başladığını görmüştür*

"gelin bu masaya gelin, dün gece güzel pipo tütünü buldum" *buğulu ve fazla yüksek olmayan bir sesle söylemişti ma ahanda başka kimse olmadığı için sesi rahat duyuldu.*[signature][hline]name: :Misanthropic
race :Troll
class :Priest
server : Kor'gal
guild : Yok guild falan!!
Mesaj tarihi:
*!Garsonlar istenilen şeyleri masalara bırakır ve ayrılırlar. Bir kaç tanesi uzaktan sizi seyrediyor. Hancıda bikaç arkadaşıyla size bakıyor ve gülüyor. Masaya yiğecekler geldi ve şarap ile bira servisi yapıldı. Hancı barın arkasında arkadaşlarıyla muhabbet ederken bir yandan da önlüğüyle bardakları temizliyor. Herkez uyandı ve alt kata indi. sizin için 3 masa birleştirilmiş ve yiğecekler hazırlanmış.

Hava güneşli ve az bi rüzgar var. mevsim yaz ve ağustos un başları. Ortalama 30-32 derece arası. Sabah 9-10 civarı saat.

Atların çoğu hazırlanmış..*

[Bu mesaj zydar tarafından 10 Ağustos 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dingaer(fighter/mage)
silah:belinde aslılı duran bir dragonslayer
zırh:Büyücü cübbesi
sırtında asılı duran bir asa var

not: bu arada pardon 2 gün bilgisayara bakamadım da ondan yazamadım[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Mesaj tarihi:
bence bunu msn de devam ettirelim böle olmıcak dm desen bütün gün online olamıcana göre bence bu msn de devam etsin dm msn inini versin orada gidelim[signature][hline][ quote ]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
- E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi[ /quote ]
Mesaj tarihi:
şehirde deprem olur ve bi yarık açılır, tüm maceracılar bu yarığa düştüğünden macera yapamazlar geriye kalan sadece rüzgarda uçuşan bi listedir:)[signature][hline]name: :Misanthropic
race :Troll
class :Priest
server : Kor'gal
guild : Yok guild falan!!
Mesaj tarihi:
Duncan (Thief)
Rüzgarda oraya uçuşan bi kağıt görür, yaklaşık bir 5 dakika peşinden koştuktan sonra zıplayarak kağıdı kapar. Ancak düştüğü yerdeki çamur birikintisini farketmeyip basar, ayağı kayar, düşüp boynunu kırar ölür[signature][hline]GM Duncan Idaho, The Ghola Mentat
  • Yeni Oluştur...