Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Madonna

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
madonna dedinde geçen digiturkte bi filmi vardı.
kbu zengin sostete kadın,komunistle aynı adaya dusuolar vs
cok güzel filmdi gerçekten.sonu hakkaten duygusal :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
kadı nansıl becerdiyse kariyeri boyunca her dönem olabilecek en iyi müziği yapmış

like a prayer, vogue, power of good bye

aralarında kaç yıl var ama hepsi severek dinleniyo valla[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
@Diablo: bende izledim ya swept away biraz sıkıcıydı benced ama sonu güzeldi ..ahh ahh niye ben düşmedim ya o adaya :/

He bu arada madonnayı çok severim. Küçüklük idolümdü..Hala dinleyebildiğim tek pop şarkıları Madonna nınkiler..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..

[Bu mesaj Clementine tarafından 11 Ağustos 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Clementine, 11 Ağustos 2005 01:25 tarihinde demiş ki:
@Diablo: bende izledim ya swept away biraz sıkıcıydı benced ama sonu güzeldi ..ahh ahh niye ben düşmedim ya o adaya :/

He bu arada madonnayı çok severim. Küçüklük idolümdü..Hala dinleyebildiğim tek pop şarkıları Madonna nınkiler..

ya sen ne anlarsın madonnadan iki günlük popcu gelmiş ne diyor[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion
Mesaj tarihi:
said:
Malkavian, 11 Ağustos 2005 05:53 tarihinde demiş ki:
said:
Clementine, 11 Ağustos 2005 01:25 tarihinde demiş ki:

He bu arada madonnayı çok severim. Küçüklük idolümdü..Hala dinleyebildiğim tek pop şarkıları Madonna nınkiler..

ya sen ne anlarsın madonnadan iki günlük popcu gelmiş ne diyor

muah haklsın abi senin gibi yılların Jessica Spears cisinin yanında ben ne annarım poptan O_o[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
  • Yeni Oluştur...