MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hastayım şu hatuna, bir kadın bu kadar mı erotik olmayı becerebilir ? Bir kadın bu kadar mı güzel albümler yapar ? Hastayım şu hatuna ya cidden hastayım.. çok da sempatik bi hatun aynı zamanda..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 madonna dedinde geçen digiturkte bi filmi vardı. kbu zengin sostete kadın,komunistle aynı adaya dusuolar vs cok güzel filmdi gerçekten.sonu hakkaten duygusal :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abi bi de bu kadının belgeselimsi bişiyleri vardı. bi kere mgm(galiba) de rastlamıştım bi daha göremedim. nedir nerden bulurum[signature][hline]... that's me in the corner...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 muhteşem bi kadın... Frozen'daki haline hastayım hehe.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben beğenmiyorum, beğenenlere bir şey demiyorum:D[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kadı nansıl becerdiyse kariyeri boyunca her dönem olabilecek en iyi müziği yapmış like a prayer, vogue, power of good bye aralarında kaç yıl var ama hepsi severek dinleniyo valla[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 canlı perfonmasının üstünehala kimseyi tanımam[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz...
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 eeeeee madonna[signature][hline]DN 41
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 cok itici geliyor bana bu kadin.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 like a prayer yıllardır bıkmıcağım tek şarkı =)[signature][hline]my silence knows what your silence means...
irin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 when you call my name. cok guzel ya.takdirlik hatun[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @Diablo: bende izledim ya swept away biraz sıkıcıydı benced ama sonu güzeldi ..ahh ahh niye ben düşmedim ya o adaya :/ He bu arada madonnayı çok severim. Küçüklük idolümdü..Hala dinleyebildiğim tek pop şarkıları Madonna nınkiler..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. [Bu mesaj Clementine tarafından 11 Ağustos 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Clementine, 11 Ağustos 2005 01:25 tarihinde demiş ki: @Diablo: bende izledim ya swept away biraz sıkıcıydı benced ama sonu güzeldi ..ahh ahh niye ben düşmedim ya o adaya :/ He bu arada madonnayı çok severim. Küçüklük idolümdü..Hala dinleyebildiğim tek pop şarkıları Madonna nınkiler.. ya sen ne anlarsın madonnadan iki günlük popcu gelmiş ne diyor[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Malkavian, 11 Ağustos 2005 05:53 tarihinde demiş ki: said: Clementine, 11 Ağustos 2005 01:25 tarihinde demiş ki: @Diablo: bende izledim ya swept away biraz sıkıcıydı benced ama sonu güzeldi ..ahh ahh niye ben düşmedim ya o adaya :/ He bu arada madonnayı çok severim. Küçüklük idolümdü..Hala dinleyebildiğim tek pop şarkıları Madonna nınkiler.. ya sen ne anlarsın madonnadan iki günlük popcu gelmiş ne diyor muah haklsın abi senin gibi yılların Jessica Spears cisinin yanında ben ne annarım poptan O_o[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
VipeR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kadın işini biliyo bence.Nerde ne yapıcağını! .bazen tek bi olayıyla gündemde kalmayı becerebiliyo! Helal![signature][hline]Herseye ragmen! =))
irin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 nazar degdirdik..attan dustu[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Madonna dün 47. yaş gününde attan düşerek kaburga kemiklerini kırmış..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Öne çıkan mesajlar