Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Abim anıalrını anlatıo..gs lisesine gidiordu..hrtgün köprüden geeçiorlar servisle fln..bir gün yine gidiyolarmış,serviş şoförü öndeki taksiciye korna basmış,adam diek stop etmiş arabayı.açmış bagajı,çıkarmış soapyı dalmış servisçiye..sonra sağ tarafta bu olayı gören taksici çıakrmış sopayı dalmış adama..euhehue tahmin ettiğiniz gibi adam dağılmış.. Ama herhalde akıllanmamışki,birgün bu seferde küçük bir arabaya korna çalmış,adamlar çıkıp bi güzel dövmüşler bunu..heuehe ya adamda bişi var ya millet çok alıngan.. bir anı da benden:kamyoncu taksiciye korna çaldı taksici indi daldı adama..bi taksici daha park edip daldı..kamyoncu iksininde ağpzını burnunu kırdı:)kopmuştum ben.. sizde anıalrınızı anlatın bakalım:)[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 zegna direk rezil olmu$sun ha :p kız da bıldıgımız kızlardan deılmı$ anla$ılan :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 esas kiz cami actirip arabadan iceri 4 milyon firlatsaydi o zaman gorurdunuz rezilligi hashdad. ama sen de az degilmi$sin zegna hani ;)[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 benim arkla sahildeydik benim altımda honda cbr 950 wardı arkda yamaha yzf 600 wardı ben kızı gördüm altında audi tt wardı yanındada erkek arkadaşı wardı ben benim arka kızı işarett ettim ben kızın yanına doru yöneldim o da yöneldi ışıklarda durduk kız camı açtı motora doru baktı ben bi gaz fln vrdim sora kıza ilerde kafe war bi kave içelimmi dedim onunda cevabı 'hastır' oldu sora erkek ark ı camdan akfayı çıkarttık senin azına.... dedi ben direk bunların yanından uzadım[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 polislerle bi anım war onu anlatcam ilk motorum cbr 600 dü ozmn amerikada okuodumm okuldan dönüodum eve yaklaştım biraz basiiim dedim polis peşime düştü ben kaçmaya çalıştım sora benzinliin arkasına girdim bunlar beni buldu geldiler yanıma naaptını sanıosun dediler bende nothing die cevabı koydum :)) sora cepten 10 dolar çıkardım verir gibi yaptım rüşvet ha ? dediler bende hayır hayır kaç pram war ona baktım dedim sora mahkemeye fln çkardılar bana çim biçme cezası verdiler 24 saatlik :)[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ne diyosun olm sen ne cim bicmeis?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 dsado ne be verdıklerı ceza ya bak :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 :lol: öldüm lan gülmekten.bide bahaneye bak."ben kız arkadaşımınkini ödedimde,gişedeki adam yanlış anladı heralde" zegna büyüksün...[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 lol ! zegna koptum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ahaha... ulan sandalyeden düştüm gülmekten.:lol:[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 lol süpermiş :) bi tane de ben anlatim, babam şehirlerarası yoldan gelcek, ben de annemle babamı terminalden alalım dedik. ehliyet falan yok tabi o zamanlar :) neyse gece iki filan terminaldeyiz biz. (ankara) bekledik falan gelen giden yok, megerse babam taksiye atlamıs gitmiş eve..telefon edince ögrendik.. neyse hadi geri dönelim dedik, terminalin hemen cıkısında polis alkol kontrolü yapıyor..hassittir dedim ben :) adam direk şu bildiginiz alkol aleti nitutuverdi, ehliyet filan da sormadı salak lol ben hemen bi üfleyip bıraktım..adam hopp dedi, öle deil.. ben söleyene kadar hiç durmadan üflleyeceksin falan. ben de adam "hoop" dedigi sırada ahanda sıctık demiştim :) neyse tamam geçebilirsiniz dediginde olay mahallinden bi kaçışım var görecektiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 *zegnanın 2.sini okuduktan sonra kopar ve sandalyeden düşer..*[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bi filmde vardi ayni zegnanin durum kamyon soforu eliyle gec isareti yapiyo ama karsidanda tir geliyo [evil kamyon sofori] adam solliycak dahada hizlaniyo tiri gorunce karsidan gelen tirla gectigi kamyonun arasina makasa giriyo ve paramparca[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: Infeqted, 03 July 2003 14:11 tarihinde demiş ki: ne diyosun olm sen ne cim bicmeis?[hline] amerikada cezalar öle çok önemli deilse[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 haa bende tr desin turist taklidi yapiyodun sandim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Arkadaşımın babasında eski savaşta kullanılan hummerlardan var. Altımda o var. İstanbul'da Acıbadem hastanesine çıkan yokuşu biliyosunuzdur belki. Oldukça dik bi yokuş. Yokuşun başına geldim. Bi kaza vardı millet korna çala çala bekliyo polisi. Bende arabayı yetiştiricem adama. İşi var. Duran araçları çize çize geçtim, saate baktım 5-6 dk. var. Yokuş aşaa saldım kendimi. Hızım 90 felandı sanırım. Birden bire (affedersiniz ama) hayvanoğlu hayvan bi iett otobüsü lank diye döndü köşeden benim elim ayama dolaştı. sağıma soluma baktım. solda çoluk çocuk fln var sağda bi taksi var arkasındada rover var. Milimetrik bi kaza yapmam lazım yani. Geçmiş olsun dedim. Lönk diye taxiye girdim. Taksi benim dikkat etmediğim önündeki bmw m3 e girdi. ( Sahibiyle kanka olduk bu olay sonunda =) ) bmw kafasını yola soktu kayarak. Ben has..... diye diye kafamı bi kaldırdım, baktım otobüs LÖNK diye girdi m3'e. Durmak gibi bi medeniyet gösterisi bile yapmadı. Sürükledi yaklaşık bi 15 metre bide.[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: hella, 04 July 2003 01:12 tarihinde demiş ki: ...Hızım 90 felandı sanırım. Birden bire (affedersiniz ama) hayvanoğlu hayvan bi iett otobüsü... .[hline]G-power a.k.a gehena bu durumda galiba o dediğin sen oluyosun o hızda orda giderken geç kalmak pek bi bahane deil erken çıksaydın ya kaldırımın 2 tarafındada çocuk olsaydı o m3 yerine ? [Bu mesaj WaNTeD tarafından 04 July 2003 10:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 5 dak önce birisiyle kavga etmişim sinirlerim tepemde, çıktım okula gidicem dersin başlamasına da fazla bişi kalmamış, kapattım gidiyorum.. Ankarada çayyolunun çıkışındaki kavşağa geldim, sağ'dan bir kamyon geliyor sellektör fln attım adama durdu sol taraftan bir araba geliyordu o da durdu bende gaza biraz daha dokundum iki taraf da durdu nasıl olsa.. sonra bir anda durmuş olan kamyon ben oraya ulaşmadan geçebileceğine kanaat getirmiş verdi gazı çıktı yola.. solumda yüksek refuj, sağımda yüksek kaldırım karşımda yolu tamamen ortalamış kamyon.. Ahhanda dedim mıçtık.. kıştan yeni yeni çıkıyoruz arabada hala çivili lastik var. Asıldım frene yoh banamısın demedi, kamyon tamamen kapattı, bende başladım kaymaya.. o arada el frenini çektim arabanın kıçı atsın yan vurayım fln muhabbetine kafadan girmiyim diye düşünüyorum.. el freninin teli koptu.. ( döt korkusuna nasıl asıldıysam ) Son anda artık baktım yapacak bişey yok frenden çektim ayağımı tam damperin altına girecekken verdim gazı kırdım direksiyonu kamyonun sol ön tekerine 45 derecelik bi açıyla patladım ben.. bir anda herşey havaya kalktı sonra üzerime geldi.. cam patladı vs. sonra kendime geldim kapıyı tekmeleye tekmeleye açtım.. çıktım dışarı.. Tam arabaya bakacam kamyon şöförü geldi beni sert bi şekilde çevirdi başladı - " Cana geleceğine mala gelsin kardeş, cana geleceğine mala gelsin kardeş, cana geleceğine mala gelsin kardeş.. " adam takılmış plak gibi bunu söylüyo ama arabaya da döndürmüyo beni bakacam her seferinde dier tarafa çeviriyo.. Sonunda tepemin tası attı " Yeter lan ziterim canımı kurtardım artık malın derdindeyim açıl şöyle " dedim herife.. Arkamı bir döndüm ki o da nee arabanın şöför kısmına kadar olan kısmı yok !! ee dedim motor nerde ??? Arabanın etrafında bi tur attım motor sağ koltuktan çıkmış.. sonra arabanın içine baktım normalde kol uzaklığında olan direksiyon neredeyse benim koltuğa deyiyo.. allah allah dedim ben nasıl çıktım bu arabadan ? O sırada gözüme emliyet kemeri ilişti.. tam metalinden kopmuş kayış.. Sonra aklıma geldi kendime bakmak :) Üzerimdeki kot yırtılmış dizlerim kan içinde.. ee dedim nasıl yürüyorum ben ? hala bişey hissetmiyorum.. sonra jandarma vs. geldi beni hastaneye götürdüler.. Kamyoncu hala cana geleceğine mala gelsin diye bağırıyordu.. içimden okkalı bir küfür saydırdım ama nafile tabi olan olmuş.. Çok ilginç kaza sonrası şok muhabbeti.. hiç bişey hissetmiyosun, sanki bulutların üzerinde ölee boş boş bakıyosun etrafa..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: WaNTeD, 04 July 2003 09:58 tarihinde demiş ki: said: hella, 04 July 2003 01:12 tarihinde demiş ki: ...Hızım 90 felandı sanırım. Birden bire (affedersiniz ama) hayvanoğlu hayvan bi iett otobüsü... .[hline]G-power a.k.a gehena bu durumda galiba o dediğin sen oluyosun o hızda orda giderken geç kalmak pek bi bahane deil erken çıksaydın ya kaldırımın 2 tarafındada çocuk olsaydı o m3 yerine ? [Bu mesaj WaNTeD tarafından 04 July 2003 10:00 tarihinde değiştirilmiştir] Bunu birinin diceni biliyodum. Övünerek sölemedim onu. Ayrıca gayet normal bi şekilde yokuşun başında sağa sola baktım. Acelem vardı, babaannem hastaneye kaldırılmıştı acile. Ben okuldan hastaneye gittim. Hastaneye telefon geldi araba lazım diye, kafam dağınık, bi şekilde bastım. Adamın işide acildi en az benimki kadar. Yolun başından biliyodum çocukların olduklarını.Yola fırlicak bi boşlukta yoktu. Sadece ineklerin ve yılanların karşıdan karşıya geçtiği yol boşken bile 60'ı geçmem normalde, şehir içinde [hline]G-power a.k.a gehena [Bu mesaj hella tarafından 04 July 2003 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 yaw bu dün oldu. öğlen spormed'e gittim.içerde bi kız var sürekli saçma sapan göz göze geliyoruz.allah var güzel kız ama walla bakmıyorum kıza.insan ağırlık çalışırken aptallaşıyo biraz böle etrafa boş boş bakarken denk geliyo.kızda bi bok var sandı,kıllanıyo.şansıma bakki son iki seferdir aynı gün aynı saatte girip,aynı saatte çıkıyoruz.yine çıkarken kızın bayan soyunma odasına girdiğini gördüm.bende sinir oldum iyice.kızla karşılaşmadan biran önce çıkayımda gideyim dedim.hemen toparlandım,arabaya bindim.parktan çıktım.yokuş aşağı inerken, sağda kızı gördüm.hassiktir dedim.sağa dönecem biraz yavaşlayacam.malum hava sıcak,frene dokunmamla arabanın kayması bir oldu.hemde böle cayırdatarak.kız korkudan zıpladı.hemen ayamı frenden çektim.döndü eblek eblek baktı."gerizekalı" dedi. acayip sinirlendim..şimdi kendini bi bok zannediyo kıl oluyorum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 04 July 2003 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Muhahaha mal arda kamyoncudan olsam sana bir yanindakine 2 derdim olmassa durur 2 sini arka arkaya koyar crit shootı yerlestirlidim asdjsakfasfkas[hline]Konhart 50 necro abl exal mosqi 40 infil alb exal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Peder 95 yılında İzmir yolunda 96 ile radara girip 250 000 lira ödemişti. Yaw be adam %10 luk dilim diye bir şey var trafikte ama adam dinlememişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 muhaha zegna 2side süpermiş valal yarıldım :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 benim de aklıma bi geyik geldi radar sözkonusu olunca... Valla bikaç yıl oldu, ne yolu hatırlamıyorum ama rampalarla, inişlerle dolu bi yol... Malumunuzdur, polis arkadaşlarımız hep inişlere radar koyarlar... Biz de yakalanmışız 120 ile falan... neyse az bi para ödeyip yırttık... Çıkışta yakalasalardı hız 170+ idi..[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 sakaryaya gidiyodum yolda bitane impreza turbo kaptırdı yanımdan bastı geçti artis artis bide sağlı solu sürüyo falan neyse gişelere gitim bi baktım bu impreza da orda ama kenarda :) 3 araba var 3.sü bu ,acele gidim diye sen bas çekerler böle :) ben daha önce girdim sakaryaya o daah sıra bekliyodu ceza ödicekti falan ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar