Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garantisi Biten HDD

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seagate marka 60 GB bir diskim vardı. Bir ara bunun yanına aynı markadan bir de 200 GB destek kuvvet koydum. Arkadaşıma lazım olduğu için bir haftalığına 60 GB olanı bir arkadaşa emanet ettim. Ama yeniden aldığımda motoru çalışmadı ve takılıyken sistem açılmıyor. Durum her ne olursa olsun garantisinin bitmiş olması içindekilerin üzerine su içmem anlamına gelir mi? Garantisi bitse bile bunu göndersem ücreti karşılığı birkaç saat çalışır hale getirebilir miyiz? Zira içindekiler hayati önem taşıyan şeyler. Acilen cevap lütfen..

Arya Emini[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
Mesaj tarihi:
Seagate ise Arena/Datagate olabilir.
Arenaysa hiç şansın yok. Fakat Datagate ücretli olarak kart değişimi sağlayabilir mesala?

Büyük ihtimalle, kartı değiştirerek içindeki bilgilere ulaşabilirsin.
Seri numarasını bana özel mesaj atarsan yardımcı olurum.[signature][hline]Wind of change...
Mesaj tarihi:
wala bi internet cafe ye takılırdım eskiden, adam arızalı die gönderiodu, çotur çotur tamir ediyolardı bedavaya, hiçbi sıkıntısı olmuyodu, seagate olabilr..
Mesaj tarihi:
data kurtarma isinde bir suru firma var istanbulda .
pahali ama dedigin kadar onemliyse deger .
garanti kapsaminda olsa bile firma data kurtarmayi garantilemiyor zaten . sadece calisir bir hdd alirsin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bundan birkac sene once benimde basima boyle vahim bir durum gelmisti. O siralar Ankara'daydim ve birkac yere sormustum veri kurtarma ucretini. Adamlar degisik bir yontem izliyor fiyat belirlemede. Mesela harddiskin icinde mp3 falan filan var, o zaman fiyat 500$ gibi birsey oluyor; ama eger isinizle ilgili veriler var ve bu verilerin is hayatinizdaki maddi karsiligi 100 milyar ise o zaman sizden istedikleri fiyat birden 5000$ dolara kadar yukseliyor. Yani "denize dusen yilana sarilir" mantalitesiyle is yapiyor insanlar ve karsisindakini yoldukca yoluyor ve bu fiyatlar software cozumler icin. Egerki harddiskiniz fiziksel hasar gormus ise (yanma, kirilma, vb..) tahmin ediyorum musterinin donunu almaya calisirlar.
Bu arada ben bu fiyatlari duyunca azmettim ve internette guzel bir arastirma yaparak veri kurtarmaya dair cesitli programlar buldum ve verilerimin cogunu kurtardim. Ancak anladigim kadariyla Zagg'in problemi software cozumlere kapali, yapilacak tek sey ise hem internette hemde bilgisayarcilarda cozum aramak. Ama bence ilk olarak harddiskinin distrubitoru ve sirketiyle irtibata gecmek, olurunu ogrenmek.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Mesaj tarihi:
Bakiyorum ben kendi isime, genel forum duzenini saglamakla gorevliyiz cunku. Tek tepki veren de ben degilim, hatayi once kendinde aramayi ogren saga sola satasmadan once. Bir aylik topic geyik seyler yazmak icin uplanmaz.

Neyse, kolay gele.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?

[Bu mesaj Baggio tarafından 16 Ağustos 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...