Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Edit = SQ yuda almıştım ama aptal gibi copy paste makrosu yaptım ve resim gitti :( [spo1=Priest atilla kesiyor.][/spo][signature][hline]Level 62 priest full item (Beramus) 61 yada 62 level assasianla takas etcem Pm atabilirsiniz. Eğer assasian 62 level olursa priestin yanında 55 level roguede promosyon olarak vereceğim. BU TAKAS SADECE ANKARA İÇİNDİR.[Bu mesaj Densiz tarafından 16 Ağustos 2005 06:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 attilayı bende kesiorum.. attila, dt, antares, hyde ve kekurikekakakukiriku yu tek başıma pot kullanarak kesiorum (yani BP iken kesiodum) ama HQ biraz garip geldi..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 pardon sq yazacaktım düzelttim. Bende diyorum nasıl hq keserim :D[signature][hline]Level 62 priest full item (Beramus) 61 yada 62 level assasianla takas etcem Pm atabilirsiniz. Eğer assasian 62 level olursa priestin yanında 55 level roguede promosyon olarak vereceğim. BU TAKAS SADECE ANKARA İÇİNDİR.
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 eh şimdi biraz olsun düzeldi durum :) ama yinede SQ kasmazmı ya? uykusuzum hpsini defini attackını filan hiç hatırlamıom sq nun...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hp:150000 ap:1350 dogru mu bilmiorum bi siteden baktım.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 solo sq kesmek? banada yarım kes,domates soğan olmasın.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 abi 3 healer 1 tane bp deil cursing priest lvl 65 talos kesiyor ve warriordan daha sağlam koyuyor japkoda videolarıda var şuanda bulamıyorum :)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yusuke solo dark stone yapıo :D thunder of orc da solo sq yaptığını söylemişti[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi)
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 BP nin SQ kesmesi? Hayırdır işallah?[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 İi bi set yaparsam deniycem işallah :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi)
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bp nasıl keser inanmıyorum valla çünkü sq benim chitin +7 li assiana 800falan vuruyor massive siz massivele olsun 600 bp de defence 100-150 300 ac kullansa 400 imkansız çok seri vuruyor[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Bluemint Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ben Bp olarak Sq kestim Arkama 1920 - 960 2 tane healer alarak. Benim AC em 760 olarak Massive yiyince pekde etkili vurmuyor saygılarımla![signature][hline]Diez:BlueMint Level:6x Clan:? Np:46k [Bu mesaj Bluemint tarafından 16 Ağustos 2005 11:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 valla bilmiyorum doğrudurhuman orc side da rebelde diye bir bp var o da hq kesiyor diyolar fakat ben görmedim doğruluğundan emin deilim[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
difficulty_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bunu yapan insan olamaz zaten orc :D
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Fire talia ve bol sweeping pot desteğiyle 2 kere kestim Atillayı çok zor değil bir mage için bile. Ama SQ yada HQ kestim dersen solo, ya helal olsun derim yada iyi rüyalar.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Bluemint, 16 Ağustos 2005 11:48 tarihinde demiş ki: Ben Bp olarak Sq kestim Arkama 1920 - 960 2 tane healer alarak. Benim AC em 760 olarak Massive yiyince pekde etkili vurmuyor saygılarımla! Tamamdır :)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 sen kapat ben seni arayacağım :P[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Şimdilerde şunu düşünüyorum. Burialın koyduğu talos kesme videosunda adamlar slide atıyodu. Acaba tank yaparak 1 complete healer 7 meele ile kimse yatmadan kesilebilinir mi?(o nası kelime oldu öyle yav). Denemek lazım :D.[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem.
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Solo nerden çıktı ? Birisi solo atilla kesiyorum demiş sizde solo sq ya getirmişsiniz işi. Anlaşıpmı yapıyosunuz :D massive ile sq kesiliyor. (Son %15 de ks yedik daha kolay kestik biraz kasmadı değil .. )[signature][hline]Level 62 priest full item (Beramus) 61 yada 62 level assasianla takas etcem Pm atabilirsiniz. Eğer assasian 62 level olursa priestin yanında 55 level roguede promosyon olarak vereceğim. BU TAKAS SADECE ANKARA İÇİNDİR. [Bu mesaj Densiz tarafından 16 Ağustos 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Lord_Gunthar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bence bp ikisinide kesebilir healer ile ben bile bu lvlımda şu bossları kendi başıma pot kullanarak alıorum: DT,Antares,Kekurikeka... :D , belki bunlar tam boss sayılmaz ama bunlarıda kesiom : Bach, Bishop, Lupus, Lycaon, Lobo, Bone Collector... Bunlarıda healer ile kesebiliorum : SQ, HQ, Samma, DF (buna 960yetio ), Shaula... :D
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Densiz, 16 Ağustos 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Solo nerden çıktı ? Birisi solo atilla kesiyorum demiş sizde solo sq ya getirmişsiniz işi. Anlaşıpmı yapıyosunuz :D massive ile sq kesiliyor. (Son %15 de ks yedik daha kolay kestik biraz kasmadı değil .. ) Herkez okadar sallıyorki bu aralar her şeye yalan gözüyle bakar oldum. :) Nayse benim hatam solo falan demiyormuşun pardon.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx
Bluemint Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Beyler Yani Sq kestikde Solo deil 2 Drain ci wardı.Solo bp sq kesinlikle kesemez imkansız tabiki.[signature][hline]Diez:BlueMint Level:6x Clan:? Np:46k
yazik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bizim anima kesiyodu SQ massivle çok rahat gerçi hayvani itemları vardı ama :-P kesiyodu işte.. bikaç human arkadaş DM e tank olduğunu söyledi ama ben inanmadım ayrıca görmedimde..
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 9 kişilik partyde slide yaptıgını gördümde tank yaptıgını bende görmedim. imkansız diildir tabii ama büzük ve saglam ekip gerekir.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Öne çıkan mesajlar