Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Aklımda bir soru kaldı.Diyelim ben bi sayfa düzenledim bunu işte arka plan resmi benim bilgisayarımda c:/resimler ' de diyelim ben bunu siteye komple kodlarla ve resimle nasıl upload edebilirim.Şimdi nereye upload edeceğimi biliyorum fakat nasıl upload etceğimi bilmiyorum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Arka Plan Olarak Upload Edeceğin Adresi Vermelisin Mesela http://forum.paticik.com/paticik1.jpg gibi yapacaksın Adresi(Arka Planınki)[signature][hline]Bu Mesajın tüm hakları saklı ve LorDGargamel'e aittir. Yazının içeriği hiçbir şekilde kullanılamaz, alıntı yapılamaz. 2000-2005© LorDGargamel Www.TelekomaKafamGirsin.tK Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Saol[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar