ivan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 EU'dayım. Bundan sonraki aya otomatik ödetmek istemiyorum bundan soraki ay cook az nette olabileceğimden dolayı. Nasıl iptel edicem? Yani Terminate diye bi olay göremiyorum ben? Important : You will be automatically billed for the same amount at the end of the current subscription. Before this date, you can: - Choose another type of subscription - Terminate the automatic renewal nasıl yapicam ben bunu? hırsız GOA ya![hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 mail at, yada fax cek[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Subscription da termination düğmesi var.. dikkatli bak sayfaya :)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 terminatiton yazıp da terminate düğmesi yoksa terminate etmiş demeksindir ben terminate ettiğimde button kayboluo[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar