Predator Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ya mümkünse biri Kelebek Etkisi Directors endde ne olduğunu tam olarak yazar mı spoiler şeklinde falan. Ve daha farklı olarak neler olduğunu. (Director's end in nasıl olduğunu biliyorumda başka ne gibi olaylar oluyo vb. ) (ehe henüz izledim filmi) teşkürler[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Hmm bunu yazdıktan sonra googledan arayıp buldum ingilizcede olsa. Ama yinede izleyen arkadaşlar ne olduğunu yazarsa okurken kaçırdığım bi yer olup olmadığını kontrol edebilirim sanırım :) Hmm editlemek varken tek tek yazmışım pardon :) Buraya yazıyım bari filmin sonu dışında sanırım film içindede bazı kesilen sahneler varmış bunlarıda paylaşırsanız sevinirim valla :) [signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. [Bu mesaj Predator tarafından 18 Haziran 2005 03:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Hatta ben okuduğumu yazıyım isteyen okusun. [spo1=Director's End]Filmi izlediyseniz en sonda doğum günü videosunu izliyo ve gidip kızarkadaşına ondan nefret ettiğini söylüyo böylece hiç arkadaş olmuyolar kimsenin hayatı karışmıyo mutlu mutlu bitiyo. Director's endde ise eleman o sonda, babası annesi doğum yaparken ki videosunu çekmiş onu izliyo. Böylece annesinin karnına dönüp orda kendini boğuyor sanırım kordon ile. Hatta bi forumda 2 ay önce bebeklerini doğumda kaybeden bi çift yazmış . Onların filmde böyle bitiyormuş ve baya zor uyumuşlar ne diyim sanırım mutlu son daha uygun :) )[/spo][signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. [Bu mesaj Predator tarafından 18 Haziran 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 evet ben izledim [spo1=directors end]çocuk bebekliğine dönüo ve kendisini boğuyo ama gerçekten çok güzel bi sahne bebek de çok tatlı :D ehe izlemeniz lazım yannız şey çok güzel bebek orda bilincini kazandığında gözleri bi anda açılıo böle o çok güzel[/spo][signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 oha, vahşiceymiş=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 'butterfly effect blue ' bu sekilde aratirsaniz filme ulasirsiniz[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben yazdım google ye ulasamadım öyle bişeyeulaşılmışı var mı sende link olarak.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bu sonu cok merak ettim.Butterfly effect blue diye falan da arattım bulamadı bişi.Elinde olan varsa ö.m atarsa çok sevinirim[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 dvd'nin sonunda izlicen onu =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Şeklinde bir torrent linki mevcut Ancak bu linki Butterfly Effect Directors Cut adıyla buldum... 4kusür GB olsa gerek dosya boyutu. Yasal Uyarı Bu linkin benimle pek alakası yok! Ben sadece part time search adamı olarak hizmet veriyorum sektörde. Para falan da vermiyolar ya... Maksat yardım olsun işte. paticik ve dasaaa kopya film izleyenlerden tiskinirler. Görünce üzerlerine kusarlar, sopayla vururlar kafalarına. O denli sevmeyiz! Karşıyız... "Torrent nedir hocam?" sorusunu paticik aramaya sorabilirsiniz. Bizi rahatsız etmeyin. Biz torrent nedir bilmeyiz! Çalışmazsa mesuliyet kabul etmeyiz. Satılan data geri alınmaz! Bu yazıyı hala okuyorsan aferin sana!Ancak yazı burada bitecek çünkü saçmalayacak bir şeyim kalmadı =( Ayrıca neden yasal uyarı koyduğumu bilmiyorum. Evet... [signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 dasaa buyuk boyutlarda bulnuyor kolaylıkla emule de dc++ da falan ama onun sadece director end olanını bulmak gerek gerçi ben emulede buldum ama ındıremedım emule kadar uyuz bısey yok o yuzden kullanmıyorum emule falan[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bu farklı sonlu olan olsa gerek.. İndirenlerin yorumlarını okudum öyle koydum =) Ama ben indirmediğim için kesin konuşamayacağım. Yardımcı olur umarım[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 16 Ağustos 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yok hayır bende zaten farklı olan sondan yani b e blue yani director end den bahsedıyourm nette tam olarak var ama iste buyuk parcalar onlar ındırmek ısteyene bı de sadece sonu olan var o da 30 mb cıvarı ama ındırebılene o da ..[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu sondan hiç haberim yoktu abicim süpermiş ama bn ilk sonu tercih ederim ya ölmesin bebecikk :-p ama yine de bu sonu çok merak ettim bulmaya çalışıcam en acil tarafından :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bence de klasik son daha güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Ceday, 16 Ağustos 2005 15:15 tarihinde demiş ki: bence de klasik son daha güzel :) bnce de kesinlikle katılıorum abicim hele de en sondaki müzik yok mu Oasis'in şarkısı o son sahne ahh ahh o kadar güzelki bn en iisi akşam eve gidince tkrr izleyim zaten 7 kez izlemiştim 8.i bugüne kısmetmiş :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ben klasik sonda ağlamıştım layn :([signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar