DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Coldwind, 15 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Ben iyi bir eş derken yarın öbür gün şirketin battığında seni terketmeyecek bir eşten bahsetmiştim, sadece iyi bir işe sahip diye gelen eş'ten değil. öh bu kadar kızdın başına geldi diye düşündüm he. tamam pardon ya sözümü geri aldm[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yok gelmedi de, bu forumu her denilen laftan etkilenecek genç yaştaki kişiler okuyor, 'yanlış yönlendirici' mesaj atmak istemem.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it.
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 söylediğin şey doğru. aslında önce kendine karşı iyi bir insan olmak yeterli. sonra hayat sana istediğini veriyor.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hic bi beklentim yok cidden oyle yasiyorum..[signature][hline]alkol, en iyi dostum..
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: HymnOfSnuk, 15 Ağustos 2005 22:30 tarihinde demiş ki: ayrı bir ev. stüdyo. kaliteli bir amfi ve gitar. motosiklet. az buçuk para. bunlar olsun mutlu olurum ben. motosiklete dışında aynen. zaten çok iyi bi sevgilim var onunla hiç ayrılmıyım zaten ayrılmamda çok seviyorum onu. onun dışında şu yukardakiler olsa yeter aynen. hatta sadece evim az buçuk param olsada yeter :)[signature][hline]teyteytey
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Hayattan hiçbir beklentim yok çünkü bekleyince hiç bi .ok vermiyor.[signature][hline][i][b]Back to life, back to reality.
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hiç sıkılmayacağım bir işte az emek harcayarak çok para kazanmayı, ve paramı istediğim herşeye özgürce yetirebilecek kadar harcamayı istiyorum...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hehe öss ye girdik çanakkale 18mart a yerleştirilmeyi bekliorum ingilizce öretmenliği yada edebiyat bölümüne. sonra 4. sınıfta liseyi okuduğum okulda stajerlik yapmak ve artından o okulda öğretmenlerimle beraber öğretmenlik yapmak ve onların emekliliklerini görmek :D[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 çok sevdiğim bitanecik sevgilimle evlenmek iyi para getiren bir şahibi olmak 67 siyah mustang sahibi olmak vede tabi en önemlisi sağlık :D[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!!
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 İyi bır unıversıte.. Kalite bir elektro ve kalite bir klasık gitar Buyuk bır metal grubu kurmak :)..Beklentım kurdugum grupla yurtdısına acılmak ..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Hasta olmiyayım hiç istiyorum... Elektronik oyuncaklarıma ve karnımı doyurmama yeticek kadar para kazanabileyim istiyorum. Yanımda hep o olsun istiyorum. bu kadar.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 aslinda cok param olsa fena olmaz :P[signature][hline]alkol, en iyi dostum..
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Uzaylilarin varligi Tanrinin varligi kader varmi Neden bu kadar yıldız var Kendisi için hayatımı bile verebilcegim kız varmi hede de hödö de iste Ufo niye daire bunun karesi yokmu fln[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Öncelikle güzel bol paralı spor ile ilgili bir iş. Güzel bir eş Arkadaşlarımla beraber bi site (konaklama manasında) İyi bir hayat olsun :) Başka ne isterki insan.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yazılım olayıyla alakalı bir üni bitirmek profesyonel yazılım geliştirip az buçuk parayı kırmak evlenene kadar arkadaşlarla akşamdan kalmak hayatımın aşkını bulmak evlendikten sonra bira göbeği yapmak[signature][hline]Fire in the Darkness...
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 güzel bir araba ve ehliyet(üşeniyom almaya :-)) ultra lüks bir yolcu gemisinde mühendislik... iyi bir armatör ve armatör kızı :D kızı yukarda söyledim ama sürekli sevebileceğim biri...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Öne çıkan mesajlar