fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 şarkı şimdi unut beni sevgilim ben unutmuyorum diye gidiyor şimdi 4 kişiden falam oluşan bir gruptu söyleyen ama adını hatırlayamadım şimdi bilen varsa yazabilir mi aklıma takıldı şu an...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 tamam gece yolcularıymış gene de okuyanlar cevap atacak olanlar sağolsun şimdiden...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Evet gece yolcuları[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 gece yolcuları :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar