Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Geçen gün gazeteyi karıştırırken gördüm Brendan Fraser, komedi, duygusal laflarını okuyunca izlemeye kadar verdim. Dün akşam (24.08.03) TRT1'de verdiler. Önceden izlememiştim. Cidden süperdi. Hele Alicia Silverstone'un hastası oldum. Çok şirin bişi.. Brendan abimizi zaten pek severim, film hem güldürdü, hem duydulandırdı. Seviyorum bu tip filmleri ya.. Alicia aplanın da diğer filmlerini en kısa sürede edinip izlemeye karar verdim. Sinemada izlemediyseniz, dün de izlemediyseniz, izleyin derim. Daha önce adını bile duymamıştım filmin ama çok hoşuma gitti. Abartılcak bir film değil belki ama izlenilesi.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 25 August 2003 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 geçen yine canım izlemek istedi de böyle bi konu açtığım aklıma geldi. kimse bişi yazmamış, izleyen yok mu kardeşim bunu?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 buyrunuz. bunun gibisini de yapan azdır heralde :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Efenim bu mr. hand şahsı msn'den film tavsiyesi istedi benden. Ben de git blast from the past izle dedim. Sonra baktım diyo ki "tabi benim patideki forumu gördün, ben açtım onu blah blah" Ama gelin görünki 2 yıl olmuş ben bunu açalı :D. Yine izlemek istedi canım. İzleyin, izletin süper. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 46 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar