BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 evet arkadaşlar bir süredir Art Dabbler 2.1 ile çizim yapıyorum ama bu 99 yılından kalma program artık işimi görmüyor.. şöyle ki; ben boyama işini beceremem.. sadece çiziyorum karikatür ç.roman şeklinde ama boyama sıfır yani çok basit bir program olmalı ama şu da var A4 kağıt boyutu çizim alanı yaratınca doğal olarak moitöre sığmıyor ve benim aklım karışıyor "ya bu kare 10×5 oalcaktı da nasıl olacak?" gibi durumlara düşüyorum.. yani program hem basit olacak hem de kendi içerisinde bir cetvel olacak ki bende bütün kağıdı algılaya bilerek çizeyim.. daha önce 'X × Y' lik bir alan çiziyordum kare kare yapıp başka bir yere kes yağıştır yağpıyordum ama bu işten de sıkıldım.. en son coral painter 9 üstüne de coral draw 10 u kullandım ikisi de benim için fazla komplike geldi.. 3 boyutlu da çalışmayacağım sadece düz çizeceğim boyama da yok.. bana önerebilecğeiniz yanlarında kendi cetveli olan böyle basit bir program önerebilir misiniz?[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 cetvel olayını bilmiyorum ama open canvas diye bir program var, çok rahat kullanılıyo, boya yapması falan da çok kolay onu öneririm.[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 teşekkürler black fakat malesef bu program benim tabletimi tanımadı tanıştıramadık ayrı dünyaları ürünleriymiş.. tablette çalışan bir program lazım[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 cetvelsiz olsa? olma mı? olursa tv paint (aura da olur) var. gerçi photoshop kolaydır lan. bi deneseydin.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bulamadım şimdi phoıto shop :) üşendim birindne almaya :)[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ares Lite'a Photoshop yazarsan çıkıyor. not: Tabii ki kutulu olarak satın alabileceğiniz Adobe sitesinin linki çıkıyor, içiniz fesat yahu.[signature][hline]- burası neresi - kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar