Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çizim için basit güzel bir program

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar bir süredir Art Dabbler 2.1 ile çizim yapıyorum ama bu 99 yılından kalma program artık işimi görmüyor.. şöyle ki;

ben boyama işini beceremem.. sadece çiziyorum karikatür ç.roman şeklinde ama boyama sıfır yani çok basit bir program olmalı

ama şu da var A4 kağıt boyutu çizim alanı yaratınca doğal olarak moitöre sığmıyor ve benim aklım karışıyor "ya bu kare 10×5 oalcaktı da nasıl olacak?" gibi durumlara düşüyorum..

yani program hem basit olacak hem de kendi içerisinde bir cetvel olacak ki bende bütün kağıdı algılaya bilerek çizeyim.. daha önce 'X × Y' lik bir alan çiziyordum kare kare yapıp başka bir yere kes yağıştır yağpıyordum ama bu işten de sıkıldım..

en son coral painter 9 üstüne de coral draw 10 u kullandım ikisi de benim için fazla komplike geldi.. 3 boyutlu da çalışmayacağım sadece düz çizeceğim boyama da yok..

bana önerebilecğeiniz yanlarında kendi cetveli olan böyle basit bir program önerebilir misiniz?[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler black fakat malesef bu program benim tabletimi tanımadı tanıştıramadık ayrı dünyaları ürünleriymiş..

tablette çalışan bir program lazım[signature][hline]tık ulan tık!
Osman kılıcımı rolladı.

Sosyal ağlarda paylaş

bulamadım şimdi phoıto shop :) üşendim birindne almaya :)[signature][hline]tık ulan tık!
Osman kılıcımı rolladı.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...