Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işte k2 budur


Hoodstar

Öne çıkan mesajlar

hack olunca rollback yapamayız durduk falan diyorlar dilleri açılıyor ne zaman ss versek bi hack ile ilgili o zaman dilleri kesiliyor açık açık levox wallhack yapıyor

http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?showtopic=7514&st=0#entry600036 ancak hiç kimse sesini çıkarmıyor neden my name is member ı lvli yüksek belki premium ... bumudur düzen bu mudur adalet bu sabah arkadaşım hacklendi tüm gmler ötüyordu şimdi sustular artık buna dur deme zamanı geldi ingilizce si olan arkadaşlar bu linke msg atsınlar herkes bu k2 yi tanısın namussuz köpekler[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ohş o adam şimdi immortalmı_?lvl 70 fln olduda diolar....hem 70 hem ımmortal=np tavan herhalde...[signature][hline]Ulan çiçek böcek GM nie silersin benim 1.elboss drop uniquelerimi ve muhteşem değerlikteki 5 cursed up scrolumu işallah sildiğin itemler çiçek böcek bi tarafına tıpa olurda birdaha silemessin..
edit by KaKSi
name:centrix..server:ares..nation:orc...
clan:Lift_Me_Up...np:17xxx

[Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 16 Ağustos 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...