sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bende yaklaşık bir ay sonra memleketi terk-i diyar edeeceğim, ailemden uzak, aşkımdan uzak, dostlarımdan, mekanlarımdan, istanbulumdan uzak kalacağım... deadline yaklaştıkça daha bi sıkıntı basıyo insana... yep yeni bir ülkede yeni bir ortam yapmak zorunda olmak, azda olsa ürkütüyor... bu arada sana iyi yolculuklarr =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 çok teşkür ederiiim :) sen ne tarafa gidiosun? okumaya yurt dışınamıydı? öyle bişi hatırlıom hayal meyal. bi postta görmüştüm galiba.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 evet gürcistana.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 iyi tatiller.[signature][hline]alkol, en iyi dostum..
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: sheref, 16 Ağustos 2005 07:01 tarihinde demiş ki: evet gürcistana. Bizi unutma şerefcim :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ben gittim. Sizi çok seviorum. Kendinize çok ii bakın...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hadi bi uza artık ya :d[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 dur lan kayseriden bi kol pastırma siparişi vericem bide trabzon maçkaya gidersen bikaç foto çekiver sana zahmet memleketim ama hiç görmek nasip olmadı. kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 oh bea kurtulcaz..en ii clan the_others die biz bağıram artık...:D[signature][hline]Ulan çiçek böcek GM nie silersin benim 1.elboss drop uniquelerimi ve muhteşem değerlikteki 5 cursed up scrolumu işallah sildiğin itemler çiçek böcek bi tarafına tıpa olurda birdaha silemessin.. edit by KaKSi name:centrix..server:ares..nation:orc... clan:Lift_Me_Up...np:17xxx
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: insight, 16 Ağustos 2005 14:20 tarihinde demiş ki: said: sheref, 16 Ağustos 2005 07:01 tarihinde demiş ki: evet gürcistana. Bizi unutma şerefcim :) gürcistandan girilmiyo mu paticiğe =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Öne çıkan mesajlar