Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Evet arkadaşlar 1. paintball organizasyonunun ardından kararlaştırmıştık, lafta kalmasın diyerekten 2. paintball maçı bursa içi organizasyonunu yine ben üstlenerek planlıyorum. Şimdiden rezervasyonumuz hazır. Yer yine aynı yer mutluluk ormanı arkadaşlar, Hafta sonu ve akşam üstü maçı olmak üzere 20 kisi olmasını tahmin ediyorum (en azından).. İlk önce arkadaşlar herzamanki gibi bir yerde buluşulacak, çay kahve falan içip sohbet edilicek toplu olarak paintball alanına gidilicek.. Nerede toplanıcaz? 60s 'da gündüz saati ile 15,00'da buluşucaz. Hangi gün buluşuyoruz? 21 Ağustos Pazar günü. Paintball hedesi kaç paradır? Kaça patlar? Tüm takım zirzavatlar 20ytl, buna 50'lik boya kapsülüde dahil, yedek 50'lik boya kapsülü 5ytl. Paintball bilmiyorum yinede gelebilirmiyim? Gelirsin, neden gelmiyesin, herkez anasının karnında örenmedi, ayrıca amaç gırgır. Peki kaç kişi sınırı var? Şimdi aslında daha belli degil ancak, 20 kisilik rezarvasyonumuz hazır, 10'a 10 takım halinde değişik stratejilerle oynuyacagız tabiki, rehine, tekbayrak, cift bayrak, orta bayrak gibi oynuyabiliriz, 20 kisi üstünde tabiki sınır dolar, oynuyacak listesi zaten haftaya kadar belli olur sanırım. Paintball'a kaçta gidicez peki? 18,00 itibari ile paintball alanında olmamız gerekli, 18,30 'da maçımız başlıyacak, 20,30'a kadar devam edicek, berabere gibi bir durum olursa günün son rezarvasyonu olduğu için 21,00 'a kadar uzama ihtimali var. Gelmek isteyenler buraya isimleri yazsınlar. Özel bir sorunuz var ise pm yolu ile irtibata tabi gecebilirsiniz.. [spo1=Ayrıca..] Telefon numaralarım: 0535 858 53 23 0555 561 56 07 Msn: [email protected][/spo] Şimdilik gelecek listesi: Aket-Atum Mayhem Platon Die_Human taz ozkolous[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 12 Ağustos 2005 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 20 kişi biraz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ahehe size malkavianı verelim adam eksikse ehauhauh[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Benim okul başlıyo salı donuyorum US ye o yüzden gelemeyiz abimle. Size iyi eylenceler. Ama birkaç arkadaş ayarlayabilirim. Olursa mayhem e pm atarım. İyi eylenceler.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Adam çok katılacak =) Neyse bekliyoruz toplanıcaz sanırım yine güzel bir kadro olarak.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bende GEliyorum ve Yanımda kankamıda getiriyorum 2 kişi..[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ayrıca arkadaşlar son bir gelişme geçmek istiyorum sizlere; Mutluluk ormanında olmayabilir maç, başka yer araştırdım. Biraz daha araştırıcam, yeni bir yerde yapıcaz gibime geliyor. Bilginize.. Şimdilik gelecek listesi: Aket-Atum Mayhem Platon Die_Human taz ozkolous findor (+1)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 olmaz ben orda mutlu oluyorum başka yer performansımı etkiler[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 hade len :D[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 perfomasnımı bide whitedaggerın limuzine borçluyum o da olmazsa olmaz[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Eee daha daha kimler geliyor şimdi =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 benim belli olmaz beyler bekli gelirim 21inde gelemezsem bilinki tatildeyim ben[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Selamlar 21 Ağustos 2005 Saat 15:00'da, Istanbul Park - Silver türbininde olacağım. Malesef bu sefer katılmam zor gözükmekte. Sizlere iyi oyunlar[signature][hline] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Yalan olucak galiba az kişiyis hı ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yaz sıcağında çekilmez abi bi akşam bulusalım bi yerde içelim takılalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 daha bi güzel mi ne bu öneri[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 heralde kim önerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 napıcaz karar verin ?[signature][hline]www.sucukekmekclan.forumu.com Nick : _PANZER Server: Cyper Level : 22+ [ 62 ye yolumuz] Clan : SucukEkmek [ bi yarım veremmi abi ] Herkesi bekleriz cyper Yuvamız. leader : _silici Asist :_PANZER [ ben ] Asist : ZAOTİCHİ Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 8 kişi zevkli olmaz sanırım? neyse daha gelmeyen olursa bulusup daha güzel birşeyler yaparız.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar