Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Engineering for Mages

ermynorac

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle söylemeliyim, arama ile bu konu hakkında ufak bir araştırma yaptım ama tam istediğim cevapları alamadım önceden açılmış topiclerde... ayrıca eski konulardı end-game için hiç yorum yoktu
---
Alt. karakter olarak mage açacağım 60'da yaparım heralde ağır ağır. Race olarak gnome düşündüğüm için ırksal özelliklerinden yararlanmak için Mining/Engineering almayı düşünüyorum. Üst seviyelerde Engineering'in Mage ime ne gibi faydaları olur? Thottbot'ta biraz göz gezdirdim. Ağ, Mind Control gibi tek tük işe yarayacak şeyler var gibi. Sonuç olarak mage olup engineering almışlara sorum şudur : Engineering kasmaya değer mi? Şimdiki aklınızla Alchemy mi alırdınız? Engineering mi?
Kullandığınız engineering itemlarını yazarsanız çok memnun olurum bir de :-)
Sosyal ağlarda paylaş

Benim sana tek bir önerim var.Eğer engineering kascaksan bence 50+ dan sonra kas.Ondan önce para yapcak birşeyler yap çünkü engineering pek para yapmıyor.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Trinketler işine yarayabilir, bunun dışında sana yaramasa bile içinde bulunduğun raidlerde işe yarayabilir.

Goblin Jumper XL'lı bir mage hoş olur :) Gerçi OOC olman lazım ve bizde combattan çıkabilmek için herhangi bir yetenek yok ama invisibility geliyor, beklemek lazım.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

ha hazır benımde sorum var arkadas açmış saolsun sımdı ben lvl 29 um engineer 225 oldu ben bunu yükselticem ama 225+ yapmam ıcın lvl 35 ıstıyor ama bende scroll var helm yapıcam denizaltı 230 ıstıyor ilginç olan bunu kullanan lvl 27 adamlar gordum ee ben 225+ ıcın 35 olmam lazımken bu adamlar 230 sp ısteyen şeyi nasıl yapıyorlar lvl 27 lerde anlamadım yardımcı olucak varmı kitap filanmı lazımö yada quest yapıncamı 225+ oluyor birde gnome eng ne zaman olcam ? pls help :^^
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ssj4songoku, 16 Ağustos 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
Benim sana tek bir önerim var.Eğer engineering kascaksan bence 50+ dan sonra kas.Ondan önce para yapcak birşeyler yap çünkü engineering pek para yapmıyor.

%100 katılıorum. genelde yaptığın şeyler sana para kazandırmaz... Ya kendin kullanırsın ya da dier engineerler kullanır. (ki az bi ihtimal)

Gun - Scope tarzı şeyler yaparsın satmak için ama gereken malzemeler aşırı pahalı olduğu için (en azından frostwhisper) astarı yüzünden pahalıya gelir. yüksek fiyattan da pek alıcı bulamassın.

Tek gelir kaynağı olarak salt shaker görüorum onuda zaten dier adamlar fiyat düşürüp satılmasının önüne geçiorlar.

Trinketler eğlenceli ancak oyun içinde zaten çok daha kaliteli ve işine daha çok yarıyan trinketler bulucaksın.

İlerleyen skill lvlında (ki bu 290+) BRD ye girmen gerekicek shematic ve dark iron için. (tek başına pek mümkün deil gitmen gittiğin gruptada en azından bi miner yada engineer çıkıo :S)

Keşke tailoring ve enchanting alsaymışım dediğim çok oldu :D
şu anda eng olarak en çok kullandığım alet: ehe yok :D bi aralar ultra safe transporter to gadgetzan kullanıodum. (bu arada 4 saat cooldown ı vardı)

bu söylediklerim gnome engineering için geçerli. hiç goblin eng. görmedim, ürünlerini de pek incelemedim.[signature][hline]

Frostwhisper --> Rre L60 NESP / soulbounds
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...