quarath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 arkadaşlar oyunu amerikadan aldim ve sadece us serverlarında oynayabiliyorum bu cd ile eu(avrupa) serverlarında oynamak için ne yapmayılım?
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 eu olarak ayrıyeten almalısın[signature][hline]shinsetsu desu..
quarath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bilen biri konuşursa sevinirim...ole bişi var çünkü.....
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 vardi bitti sanirim[signature][hline]Cinci Hoca Reiro Dwarf Warrior EU - Haumarush(isallah)
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 gerek yok server text dosyasi vardir, onu us.blizz.bilmemneden eu.blizz.blahblah diye degistirecen. ya da ole bisiler internet kafelerde us wow oynadim oradan biliyorum.
quarath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 evt .wtf uzantili dosyayi deiştirebiliyorum fakat bu sefer de accountumla giremiyorum bole bi account yok diyor gene mi account alıcağim????
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Evet -[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
quarath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yani gene mi para odiyecem burya yoksa bu cdkeyle yeni account alabiliyormuyum?
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 eskiden us ten eu ya convert ediliordu ama suan ediliormu bilmiorum[signature][hline]Cinci Hoca Reiro Dwarf Warrior EU - Haumarush(isallah)
quarath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 peki nasi edildiği hakkında bi bilgin varmi?eskiden?
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 artıq olmuyor diye biliyorum.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Oblomov Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Oyun ilk çıktıgı zamanlarda insanlar mağdur olmasın diye böyle bi hak tanınmıştı ama belli bi süre içindi sadece. Blizzard support a mail atarsan daha kesin bi cevap alabilirsin. Çevirmezlerse yeni bir eu key alman gerekecektir.[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 keyi zaten kulanmishin convert edemessin eu ya. yeni almak zorundasin[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök
quarath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ehe zıçtık yani neyse saolun....convert edilmiyor yani.....ben bi mail atiyimde gene bakalım ne olacak...
Öne çıkan mesajlar