Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 içimden bayağı bi döktürmek geliyor ama müsait değilim şimdi :( tam benim konum ya.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 söle söle dök içini patilere[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... [Bu mesaj Wanqhinox tarafından 29 Temmuz 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Herkezle laubali olan, patavatsız, kendini birşey sanan, erkek gibi (hareketlei tavıralrı falan, nazik olucak) olan lardan nefret ediyorum.[signature][hline] "Hayat Boş Değildir. Önemli olan doldurmasını bilmek. Ve buda bir sanattır...!"
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Aha varya aranizdan bir gram cacik olmaz ha ..[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project;
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ne olunur ketçap mayonez yoğurt tmm vazgectim sustum[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir] Msn l Mail
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 anladin sen anladin bak bu arakidas gibi olamadiniz he[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project;
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 dediklerimin tersinimi ima ediyorsun. git uyu.[signature][hline] "Hayat Boş Değildir. Önemli olan doldurmasını bilmek. Ve buda bir sanattır...!"
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: SteelBB, 29 Temmuz 2005 03:15 tarihinde demiş ki: Herkezle laubali olan, patavatsız, kendini birşey sanan, erkek gibi (hareketlei tavıralrı falan, nazik olucak) olan lardan nefret ediyorum. al bendende o kadar[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kendini beyenmiş[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Aslına bakarsak geleneksel kelimeleri bir yana bırakıp yani işte esmer olcak sarışın olcak şöle olcak böle olcak gibi şeyleri bi kenara koyup gerçekten nasıl bir kız hayal ettiğimi söylemek gerekirse. En başta erkeklerin bu dünyaya gelme sebebi yalın bi halde söylemek gerekirse belki yanlışta düşünüo olabilirim ama bence bir aile kurmak ve o ailesi için hayatını bi şekilde feda etmesi demek burada feda etmek ölmek gibi değil de ne biliyim bi ömür boyu kurduğu aile için çalışıp çabalaması geleceklerini hazırlaması anlamında düşünülebilir. Eee bir insanda bi ömrünü , hayatını birisi için feda ediyorsa sanırım bu kişide bazı şeylere deymesi gerek die düşünüyorum. Ne biliyim en azından insanın en zor günlerinde her zaman yanında olmalı şahsen insanlar zor günler geçirdiği bir köşeye oturup uzun uzun düşündüğünde yanına sevdiğinin gelip en azından başını omzuna yaslayarak ona destek olduğunu belli etmesi gerek. Eve her geldiğinde her ne kadar bazı sorunlar yaşasanızda bunu belli etmeden sizi hoş bir şekilde karşılaması gerek. Onun için bazı şeyleri feda ettiğinizi bilmesi gerek tabi bunun sizinde bilmeniz gerek. En önemlisi size değer vermeli , saygı duymalı , hiçbir zaman sevgisini eksiltmemeli , en zor gününde yanında olmalı , sonsuz bir güven vermeli yani yarın bigün çalışmak için farzedelim yurtdışı gibi bi yere gittiğinizde asla ve asla gözünüzün arkada kalmaması gerek. Bir erkek fazla ilgi görmek istemez şahsen ben pek sevmiyorum fazla ilgi gösterilmesini ama bir erkek olarak bildiğim bişey var ilgi gösterilmesini pek sevmesekte karşı cinse ilgi göstermeyi seviyoruz. Yani nedir bu işte ne biliyim sarılmaktı , elinden tutmaktı , masum bi öpücüktü falandı filandı. Ama işte böyle şeylerde yürekten gelerek yapılmalı yani siz her ne kadar severek isteyerek yürekten sarılsanız bile sevdiğiniz kişiye karşıda size aynı tepkiyi vermiyorsa size bu hareket mutluluktan çok acı verecektir. Bu yüzden bence aradan yıllar geçsede hala ilk günkü sevmek lazım bu çok önemli bence hem karşı taraf için kendimiz için. Birazda klişe laflara gelmek gerekirse ; en azından oturup kalkmasını bilmesi gerek , fazla konuşmaması gerek , yan yanayken ben onu biriyle tanıştırmadığım sürece asla ve asla kendisi direk olarak rastladığımız kişiyle tanışmamalı (bu biraz tuhaf bi istek ama ne biliyim ben önem veriyorum) , bakımlı olmalı , eğer bir konu hakkında tartışmaya başlamışsak ben nası alttan alıyorsam oda almalı doğal olarak bir erkek olduğumdan ötürü bi bayandan daha çabuk sinirlenebilirim ve sinirlendiğimde de kırıcı olabilirim istemeden de olsa , bu nedenle benim sinirlenmeye başladığımı fark ettiğinde tartışmayı hemen bitirmeli ki onu istemeden kırmama izin vermemeli , anlayışlı olmalı (gecenin bi yarısı işten geliyorsam gelipte bana hadi gezmeye gidelim dememeli) , çok fazla ciddiyet içinde olmamalı , sabırlı olmalı bazı şeylere dayanabilmeli ki ilişkimiz hayat boyu sürebilsin (yani her kavgada annesine gitmememli) , tutumlu – düzenli ve planlı olmalı (babasının ona verdiği paraları harcadığı gibi ona verdiğim paraları boş yere harcar ve bizi boş yere sıkıntıya sokarsa bilemiyorum artık neler olur) , yeri geldiğinde çocuksu yeri geldiğinde ciddi olabilmeli (30 – 35 yaşına geldiğinde de hala 17 yaşındaki liseli kızlar gibi davranmamalı yane) , beni kendiyle ve ailem arasında bırakıcak olaylara girmemeli (ben nasıl onun ailesiyle ilgileniyorsam oda aynı saygıyı , sevgiyi ve ilgiyi aileme göstermeli) , bana sormadan kendi kafasına göre iş yapıp sonradan yaptığı işi eline yüzüne bulaştırıp karşıma gelmemeli , romantik olmalı Bunlara sahip bi kız herhalde zaten her erkeğin kalbinde yana kız modelidir diye düşünüyorum. Ama işte gelelim kendi açımdan konuşmak gerekirse ben çevremdeki kızlar arasında böyle niteliklere sahip bi kız açıkcası göremedim. (yani en azından bi 100 tane kız tanıyoruzdur 100 taneden belki 1 – 2 tane) Aslında genede en önemlileri yada temeli güven , sevgi , saygı ve birazda anlayış diye düşünüyorum. Bu arada amma uzun post attım hayret valla ben hayatımda bu kadar yazı yazmadım bilgisayarda buraya kadar okuduysanızda sizide tebrik etmek istiyorum yani:) Neyse biraz ciddi cevap vermek istedim sadece o. Ama genede ilk vermiş olduğum cevaptaki fiziksel özellikler olursada fena olmaz hani :) Sonuçta her kızın rüyasında nası bi ünlü yatıyorsa da her erkeğin hayalinde de bi kız modeli vardır :) Neyse derin konu bunlar boğuluruz abi :) *!Fazla romantik şarkı dinlemiştir*[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 en az hoşlanmadığımızdan başlasak[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 delikanlı triplerine giren kızlar cok itici geliyo bana ooo karrrrdeşimmm vs vs. kız dedin kibar olcak ama cok ta degıl dimi :)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bana bi kere hic tanimadim bi kiz arkdaslar tanistirmisti naber ali kocum kiz isleri nasi gidio tarzinda bi muhabbete girdi Uzaklastim tabi direk isim cikti diyip ne oldu orda sonra bilmiyorum[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hemen burayada sıkıştıralım bu kızdan vazgeçilmez vampir tipi simsiyah oke mi[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Cirkin kizlardan hoslanmam.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: -Paso telefonumu çaldırıp zorla küfür yemicek benden ahahahaha (ulan ..... çaldırmasana) canlandırınca koptum :D Bu arada en TİKSİNDİĞİM kız modeli; kocaman dişli güldümü dağları deviren ama uzaklaşana yapışan,sesi yüksek ve erkeğimsi olan,habire espri yapmaya çalışan,zeka seviyesi mongollardan düşük (no offense),"Ooooluoooomm" "naaveeer" gibi yawshuk konuşan, seviyesi düşük, özenti,tiki düşmanı olan ama tiki kraliçesi olan,gereksiz konuşan,sevgilinle dolaşırken aranıza girip sevgiline sarılarak bu kıza iyi baakhhh laann gibisinden konuşan ve onu öpmeye çalışan,ağzından Falım sakızı düşürmeyen, Suratına baktığınızda kopmamak için kendinizi zor tuttuğunuz,koptuğunuzda o da kendine gülen,saf,sülük bi kız... Acımıyorum bu kıza tiksiniyorum ya.Bana uzak cehenneme yakın olsun. Yani kızı gece 12 de istiklalin sapık bi köşesine bırakıp kaçıcaksın, Jurassic Parktaki dinazorlar gibi saldırıcaklar, o günden sonra kızın belki kişiliği değişir.Gerçi daha da iğrenç olur yandan yemiş sıfatı koyarlar bu sefer.[signature][hline]Allaha bin şükür satanistiz. [Bu mesaj KahnX tarafından 30 Temmuz 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir]
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Cırkın ukala cok saf cok kaprıslı cok degısken ..Vede sarı saclılara kılım..[signature][hline]MSN:[email protected] Karanlıkta yürümek istiyenlerden degilim...Karanlık olmak isteyenlerdenim....
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Malkavian, 30 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: hemen burayada sıkıştıralım bu kızdan vazgeçilmez vampir tipi simsiyah oke mi işte hoşlandıgım tip budur ya süper valla ama kızıl saclı fılan olucak offf offf cluberlardan nefret ederım[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bunlarin hepsi :)signature][hline]--Borgır-- [Bu mesaj Shagrath tarafından 30 Temmuz 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 tikky kızlar[signature][hline]Bornozlu Canavar
Private Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ükela olmuycak :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: DeamoN, 30 Temmuz 2005 17:35 tarihinde demiş ki: tikky kızlar +1[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Wanqhinox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bende gothiclerden fazla hoslanmiyorum bunu farkettim bugun yazim dedim[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Uç noktalarda gezenler (tikky, gothic vs.) çok kısaları, pasaklı olanları, esmer sarı kafalar, solaryum kaçkınları, bebek taklidi yapanlar, kıskançlar (evet! fake acc kovulana kadar vakit geçiriyorum, anket dolduruyorum)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 2.5 yıl boyunca sizin duygularınızı önemsemeden kendi keyfine bakan.İşine gelince gel işine gelince git diyen.En sonunda bam telinize basınca siktir git cevabını alan.Sonra zırt pırt arayıp duygu sömürüsü yapan arkadaşlarını ağlayarak size düşman eden kişiliksiz,komleksli,bi bok olduğunu ıspatlamaya çalıan,yaşamayı haketmeyen zeka yoksunu "işine gelince" duygusal kızlar.Tartışmalarda kız olmalarını kullanıp ağlarlar haklı çıkarlar.Aynı şeyi para için yapanlarla dalga geçer ancak kendilerinin gurur olarak onlardan daha aşağıda olduğunu farketmezler. Yazık diyorum onlara[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey
Öne çıkan mesajlar