hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hayalimdeki :hmm: hafif kumral saçlı yeşil gozlu uzun dalgalı saçları olcak daaha başka ne isterm :)[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir] Msn l Mail [Bu mesaj hellspe tarafından 28 Temmuz 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 @erman : hoşlanmadığın kız tipi hayalindeki kız tipimi ilginç[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b]
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yaw tum turkiye demiom zati bir kismi icin diorum ben ne bileyim tum turkiye yi her kesimini gitimedim gormedim ehueheu[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project;
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hoşlandığım ağır basıo :lol:[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir] Msn l Mail
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bak alis misin nesin burda böyle hasta hasta konuşup, güzel Türkiyemize çamur atıp, ağır ithamlarda bulunma, özaldan sonra yabancı bilmemne girmiş cart curt, ondan önce köymüş de bilmemneymiş de, yabancıya benzeme sempatisiymiş o yabancıya benzemeye çalışanlar özal zamanında değil, taaa istanbul'un işgali zamanlarından beri var, Amerikan mandasına girmeyi daha hayırlı bulanlar, Fransız hastaları ve daha nicelerii... sen neyden bahsediyosun, konuyu nerden nereye getiriyosun[signature][hline]Çok pis tımarlarım
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kimse mukemel deildir haklisin bende mukkemel deilim hic kimsede olamaz insani birbirinden farkli yapan sey onlarin - yonleridir ... bu soz bir mimarin sozu ... hersey mukkemel olsaydi dunyada kotuluk diye bir kavram olmazdi dediklerine katiliorum[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project;
Head Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 güzel kokmayan.[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kızı bıktırdınız artık yani :D eeuhe bırakın gitmeyin üstüne hatasını anlamış :P Neyse bence bu konuşmalar bitmeli konu sapmamalı daha fazla yoksa gidişat kötü :P Zaten Alis nereye msj atsa azarlanmış :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b]
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 olm lan daha demn msn'de bırakta kızı eziym fln dion şimdi acıdım fln dion anlamadım seni bellow :D[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir] Msn l Mail [Bu mesaj hellspe tarafından 28 Temmuz 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yaw ben aslan parcasiyim bana birsey olmaz peh.. neler neler yaptik uehe ama ustume gelmeyin fare zararsizdir ama koseye sikistirirsan seni paramparca eder one gore :)[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project;
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben kaçarım pek asi cıktı bye :lol: bellow sana kolaylıklar :D[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir] Msn l Mail
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Tom ve Jerry den biliyoruz farenin ne kadar zararsız olduğunu :D Euhe :P hep masum olan Jerry gösterildi ama aslında tüm suç onundu, çocukluğunda aile şiddetine maruz kalmış sanırım :([signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b]
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 alis yakaçtı yada laf somak için laf arıo :) bak kaçırdınz kızı :)[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir] Msn l Mail
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 eueuhe :P ne yaşadıysa acısını Tom dan çıkartıyor ama :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b]
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kızlarsız bi hayat düşünemiyorum abi. Erutan gibi olurduk kuran çarpsın aman Allahım sen bize o günleri gösterme...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bakimsiz olanlari.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bakimsiz olanlari harbiden ya benim 7.siniftaki kiz arkimin biyaklari vardi auzhaha[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
eldin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 çok kötü ya genelde esmer olanlarda daha belirgin o bıyık olayı
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Alis, 28 Temmuz 2005 20:06 tarihinde demiş ki: kimse mukemel deildir haklisin bende mukkemel deilim hic kimsede olamaz insani birbirinden farkli yapan sey onlarin - yonleridir ... bu soz bir mimarin sozu ... hersey mukkemel olsaydi dunyada kotuluk diye bir kavram olmazdi dediklerine katiliorum +1[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: HymnOfSnuk, 28 Temmuz 2005 14:31 tarihinde demiş ki: herkesle 40 yıllık dostuymuş gibi konuşan. [signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hoşlanabileceğim Tikky,Her şeyi yapabilirim ayağına yatan saftirikler Hoşlanabileceğim,Mmorpg manyağı (benim gibi) Siyah saçı B3yaz teni olsun benim olsun.[signature][hline]Pff bune ya..
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Malkavian, 28 Temmuz 2005 17:46 tarihinde demiş ki: said: Wanqhinox, 28 Temmuz 2005 14:22 tarihinde demiş ki: Nedir senin gibi bir tip boyle saygisizca konuscaksan konusma daha iyi ben burda kimseye hakaret etmedim bu topici acarken kizlarada bi garezim olmadi[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: brkkv, 28 Temmuz 2005 17:44 tarihinde demiş ki: dikkat çekmek için binbir atraksiyona giren kızlar...saçlarından tutup duvarlara sürtecek derecede sinirleniorum +156468[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman msn= [email protected]
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: nuwanda, 28 Temmuz 2005 22:25 tarihinde demiş ki: said: brkkv, 28 Temmuz 2005 17:44 tarihinde demiş ki: dikkat çekmek için binbir atraksiyona giren kızlar...saçlarından tutup duvarlara sürtecek derecede sinirleniorum +156468 kiza el kalkmaz yapmayin :([signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 -"hayır", "olmaz" yada "yapma" kelimelerini sık kullanan -gülü koklatıpta vermeyen kızlardan tiksinirim..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Öne çıkan mesajlar