Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Cok Hoslanmadiniz Kiz Tipi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayalimdeki :hmm:
hafif kumral saçlı
yeşil gozlu
uzun dalgalı saçları olcak
daaha başka ne isterm :)[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir]
Msn l Mail

[Bu mesaj hellspe tarafından 28 Temmuz 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaw tum turkiye demiom zati bir kismi icin diorum ben ne bileyim tum turkiye yi her kesimini gitimedim gormedim ehueheu[signature][hline]Looking for the true guy;
Working on Runuo save project;
Working on Runui playertile project;

Mesaj tarihi:
bak alis misin nesin burda böyle hasta hasta konuşup, güzel Türkiyemize çamur atıp, ağır ithamlarda bulunma, özaldan sonra yabancı bilmemne girmiş cart curt, ondan önce köymüş de bilmemneymiş de, yabancıya benzeme sempatisiymiş
o yabancıya benzemeye çalışanlar özal zamanında değil, taaa istanbul'un işgali zamanlarından beri var, Amerikan mandasına girmeyi daha hayırlı bulanlar, Fransız hastaları ve daha nicelerii...
sen neyden bahsediyosun, konuyu nerden nereye getiriyosun[signature][hline]Çok pis tımarlarım
Mesaj tarihi:
kimse mukemel deildir haklisin bende mukkemel deilim hic kimsede olamaz insani birbirinden farkli yapan sey onlarin - yonleridir ... bu soz bir mimarin sozu ... hersey mukkemel olsaydi dunyada kotuluk diye bir kavram olmazdi dediklerine katiliorum[signature][hline]Looking for the true guy;

Mesaj tarihi:
kızı bıktırdınız artık yani :D eeuhe bırakın gitmeyin üstüne hatasını anlamış :P Neyse bence bu konuşmalar bitmeli konu sapmamalı daha fazla yoksa gidişat kötü :P Zaten Alis nereye msj atsa azarlanmış :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
olm lan daha demn msn'de bırakta kızı eziym fln dion şimdi acıdım fln dion anlamadım seni bellow :D[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir]
Msn l Mail

[Bu mesaj hellspe tarafından 28 Temmuz 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yaw ben aslan parcasiyim bana birsey olmaz peh.. neler neler yaptik uehe ama ustume gelmeyin fare zararsizdir ama koseye sikistirirsan seni paramparca eder one gore :)[signature][hline]Looking for the true guy;

Mesaj tarihi:
Tom ve Jerry den biliyoruz farenin ne kadar zararsız olduğunu :D Euhe :P hep masum olan Jerry gösterildi ama aslında tüm suç onundu, çocukluğunda aile şiddetine maruz kalmış sanırım :([signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
bakimsiz olanlari.[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Mesaj tarihi:
said:
Alis, 28 Temmuz 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
kimse mukemel deildir haklisin bende mukkemel deilim hic kimsede olamaz insani birbirinden farkli yapan sey onlarin - yonleridir ... bu soz bir mimarin sozu ... hersey mukkemel olsaydi dunyada kotuluk diye bir kavram olmazdi dediklerine katiliorum

+1[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...
Mesaj tarihi:
Hoşlanabileceğim Tikky,Her şeyi yapabilirim ayağına yatan saftirikler

Hoşlanabileceğim,Mmorpg manyağı (benim gibi) Siyah saçı B3yaz teni olsun benim olsun.[signature][hline]Pff bune ya..
Mesaj tarihi:
said:
Malkavian, 28 Temmuz 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
said:
Wanqhinox, 28 Temmuz 2005 14:22 tarihinde demiş ki:
Nedir

senin gibi bir tip

boyle saygisizca konuscaksan konusma daha iyi ben burda kimseye hakaret etmedim bu topici acarken kizlarada bi garezim olmadi[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
said:
brkkv, 28 Temmuz 2005 17:44 tarihinde demiş ki:
dikkat çekmek için binbir atraksiyona giren kızlar...saçlarından tutup duvarlara sürtecek derecede sinirleniorum

+156468[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
msn= [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
nuwanda, 28 Temmuz 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
said:
brkkv, 28 Temmuz 2005 17:44 tarihinde demiş ki:
dikkat çekmek için binbir atraksiyona giren kızlar...saçlarından tutup duvarlara sürtecek derecede sinirleniorum

+156468

kiza el kalkmaz yapmayin :([signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
-"hayır", "olmaz" yada "yapma" kelimelerini sık kullanan
-gülü koklatıpta vermeyen

kızlardan tiksinirim..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
  • Yeni Oluştur...