Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Cok Hoslanmadiniz Kiz Tipi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eyu bende baska bir konu baslginda erkekleri kisaca anlatacam aha bak demedi demeyin..[signature][hline]Looking for the true guy;
Working on Runuo save project;
Working on Runui playertile project;

Mesaj tarihi:
Hakkaten insan olsun yeter.[signature][hline]Nation: Elmorad
Server: Diez
Nick: Armas2
Clan: Domates
LvL: 58 Assassin
Deactivated...
Arma orc sin olarak deimos da doğacak.
Mesaj tarihi:
dikkat çekmek için binbir atraksiyona giren kızlar...saçlarından tutup duvarlara sürtecek derecede sinirleniorum ben bakınca kıza napıo bu die sonra ona yazıyo oluorum...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Wanqhinox, 28 Temmuz 2005 14:22 tarihinde demiş ki:
Nedir

senin gibi bir tip[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
said:
Alis, 28 Temmuz 2005 16:58 tarihinde demiş ki:
Eyu bende baska bir konu baslginda erkekleri kisaca anlatacam aha bak demedi demeyin..

Alis bekliyoruz had :P patide ki bayaların dayanışmasını görmek lazım dimi ^^ erkeklerde sefmediğiniz özellikleri anlatında bari sorun çeken kısım kendini düzeltsin :P

*!Kendini hiççç o gruba koymaz*[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
cakallar bak dusunmemistim ama pm aldim .. yazma ole birsey diye sonra biz cevap vericez kimlikler ortaya cikacak diye .. neyse yazmayam ..
Zaten yazmama gerek yok siz kendinizi biliorsunuz biz de kendimizi bilioruz ama siz bizi bilmiorsunuz biz sizi bilioruz onemli olanda bu erkekede kas kizda comunication vardir hehe
[signature][hline]Looking for the true guy;

[Bu mesaj Alis tarafından 28 Temmuz 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahahaha ^^ tüm hayallerim suya düştü oysa ne planlarım vardı :D

ed,k : öhh msjı editlemişsinde :D sadece kas yok beyinde var aa olmyuor böyle :P nese siz bizi tanıdığınızı tanıyorsunuz sadece. Ne kızlar erkekleri nede erkekler kızları tanır. Sadece Travestiler ikisini birden tanır . :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

[Bu mesaj BeIlow tarafından 28 Temmuz 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
beni anlamayan kızlar..

espri yapsan gülmez.. şiir yazsan hı hı der geçer.. odun gibidir ama yontmak için artık çok geçtir.. neyse bakalım daha ben nice senelere bekar gezerim

ha bir de piercing olayına girenler var.. dünyanın en güzel kızı olsa (bkz: allah taş yapar) bir anda biter gözümde normal arkadaş seviyesine iner benim için.. dayanamıyorum o metal parçasına bütün dikkatim oraya toplanıyor.. benimde takıntılarım var kimse mükemmel değil ;)[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
lol piercing olayından ben hoşlanıyordum da çene de olunca eksilerini gördüm :P tadı güzel deil pek metalin :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
sürekli arkadaşlarıyla dolaşana ylanız kalamayan ve bu grubuyla sürekli dedikodu yapan mılletle dalga geçme havasında olan kendini bir şey sanan

erkek peşinde koşan , sürekli birileriyle çıkan

özenti

kendine bakmayan , özellikle göbeği 3 metre olupda, göbek açık giysiler giyenlerden uzak duruyorum hatta kaçıyorum

arabesk takılan , sürekli bunalımlara girmeye hevesli olan.

çocuk gibi konuşup şirin olduğunu , duygusal konuşup bir şeyler göstermeye çalışanlar

boş konuşan hatta deli gibi mesajlaşan

gidio daha, çok seçiciyim :)[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
yaw sole bir teoricsel gercek var..

Ilkel caglarda kadinlarda magrada otururlar erkekler avlanmaya cikarlardi..Kadin kaslarini kullanmazlardi simdide fiziksel yapisida o kadin kasli deildir okadar erkek kadar..Bu yuzden kaslarini gelistirceklerine beyinlerini ve konusma guclerini gelistirmisler buda ayni zamanda ispatlanmis birsey ki kiz cocuk erkek cocukdan daha zekidir....Kadinlar comunikasyon guclerini gelistirdikleri icin mimik vs herseyi aninda anliorlar yani sizin en ufak hareketinizde ne hissetiginizi anlarlar ama erkekler ole deil siz kaslarinizi gelistirdiginiz icin comunikasyon eksikliginiz vardir ... bu yuzden kadinlari anlamadiginiz zaman onlardan cok cekmissiniz gibi gelior halbuki kadinlar inanin siziin cektiginiz cilelerden daha cok ceker..

Kadinlar kedi gibidir bunda haklisiniz ama hepsi deil ... Her kadin elbbet poh pohlanmayi sever elbetde sen guzelsin sen bitanemsin denmeyi bile sever.

Sole soleyim bir film vardi adini unutm orada gecen bir sozleri buraya yazacam oradan kadinlari tamamen anlarsiniz..

Bir kadin ideal olrak istedigi erkek arkadasini sole anlatior..

Bir adam bana hic anlami olmayacak sacma sapan bana bir hediye gonderirse orneginn bir gul ve gonderme nedeni diyelim bugun gunlerden carsamba ; bugun carsamba oldugu icin bana gul gonderirosa iste o adam benim erkek arkadasim olabilcek adamdir...[signature][hline]Looking for the true guy;

Mesaj tarihi:
euheu iyi anlatmışsın vay be :P bayanlarda da ne özellikler varmış. Beyin okuma filan Magneto nun kaskından istiyorummm :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
zynp :P ooo sen gel takıl bizim ortamlarda çok mu az yoksa öh be dedirtcek kadar mı görürsün :D hee Alis in deidklerini diyorsan valla bilemem ben erkeğim ona sor :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

• Admin
Mesaj tarihi:
saçmaladığı zaman yapma dediginde üste cıkmaya calısıp uff ya sende gibi cevaplar verip üstüne birde duygu sömürüsü yapıp kendi haklıymış diye küsenler
yani %60 ı fln oluyor herhalde kız toplumunun
:)[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
havalı gibi görünüp bi boka benzemeyenler.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
Yaw siz anlamasiniz diorum anlatamiom bosver gitsin ne derseniz diyin sadece sunu diorum sizler daha cok kadinlari uzdugunuzden emin olum mucks :)[signature][hline]Looking for the true guy;

Mesaj tarihi:
Biz kadınları üzemiyoruz çünkü hiç biri bize bakmıyor (yalan) Onlar bizi üzüyor böhüü :( Biri beni avutsun ağlıycam şimdi :([signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
bole super namuslu gosukupte verici olanlari waryaaa...
tamam bi kiz cidden cok dikkatlidir erkeklerle falan konusmaz falan filan, helal olsun derim saygi duyarim
oburu verici olur ama vericidir yani saklamazda hadi onada tamam derim, ama deger wermem
oburu hem cok namuslu gosukup heryerde milleti elestirip o bole yapti o bole motor diye konusup sonada birini bulunca veren tiplere uyus olurum iste

[Bu mesaj tashmoo tarafından 28 Temmuz 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dişiliğini her turlu macla kullanan,daracık seyler giyip bi de cekiştirenlerrrr.aykk pis ostrolar[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Mesaj tarihi:
said:
Alis, 28 Temmuz 2005 16:49 tarihinde demiş ki:
Yaw siz erkekler nasil yaratiklarsiniz ; yaw hep sey sanilir hep kizlar erkeklere cektirr peki ya erkekler kizlara az mi cektirirorsunuz ayiptir solemesi ?

Gerci bana babayigit ister hehe beni uzucek bir delikanli hehe

Bize yaratık diyenen bak...

[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 28 Temmuz 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
tashmoo, 28 Temmuz 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
bole super namuslu gosukupte verici olanlari waryaaa...
tamam bi kiz cidden cok dikkatlidir erkeklerle falan konusmaz falan filan, helal olsun derim saygi duyarim
oburu verici olur ama vericidir yani saklamazda hadi onada tamam derim, ama deger wermem
oburu hem cok namuslu gosukup heryerde milleti elestirip o bole yapti o bole motor diye konusup sonada birini bulunca veren tiplere uyus olurum iste

[Bu mesaj tashmoo tarafından 28 Temmuz 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]

Erkekler konusmaz mi niye ozgurlugunu kisiorsunuz ki istedigini giyerde istedigle konusurda ? bole sacmalik olamaz bir kiz istedigi zaman istedigi sey yapmakta ozgurdur isterse kiz arkadasin olsun isterse baska birseyin olsun farketmez..
tabi bunu abartmamak sartiyla ... abartanlara kiz denmior istiorsaniz onuda aciklamayim bir zahmet ..[signature][hline]Looking for the true guy;

• Yeni Oluştur...