Scphelp Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 arkadaşlar şehir içi logut süresi için bana bir item yazabilecek biri varmı 30 saniye sonra düşmesini istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: [itemdef i_dusurbeni] name dustum uleyn id i_memory type t_eq_script value 0 weight 0 on=@equip timer 30 on=@timer remove return 1 said: on=@login src.newitem i_dusurbeni act.equip return 1[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 dogrudur calısıyordur belki fakat ben anlamadım :-) bir item veriyosun. item timer i bitince adamı niye düşürsün ki?[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 böyle yaparsan timer adam oyuna girdikten 30 saniye sonra bitmez mi?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordyosi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 on=@login olmaz on=@logout'a item eklenmeli ve removeden once disconnect gelmeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Çalışmaz hiç bi şekilde o scp.komut bile yok öylesine bi item veriyo 30 sn sonra kayboluyo.Bizim zamanımızda zorm.dll ile hallediyoduk biz logout olayını biraz araştırırsan bulursun.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Tcpip, 13 Ağustos 2005 12:59 tarihinde demiş ki: dogrudur calısıyordur belki fakat ben anlamadım :-) bir item veriyosun. item timer i bitince adamı niye düşürsün ki? oy oy oy, sabah isten geldikten sonra yazdim bunu uykusuz :) duzeltelim alta quote edip. uykusuzluk kotu ya :) said: [itemdef i_dusurbeni] name dustum uleyn id i_memory type t_eq_ script value 0 weight 0 on=@equip timer 30 on=@timer cont.disconnect remove return 1 said: on=@logout if ( < 2) serv.newitem i_dusurbeni new.equip return 1 endif Bu yukaridakini duzelttim. ancak logout trigger'nda item yaratip equip edermi onu bilemiyorum denemek lazim. hic 30 saniye sonra dusurmek icin ugrasmadim ama olmasi lazim buyuk ihtimal. [signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. [Bu mesaj Math- tarafından 13 Ağustos 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 olmuyor ne yapsam olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sphere.ini den DeadSocketTime i bul ve 1 yap (1 dk) player log out şeyine de return 1 ekle olmustur.[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 üstekilere gerek yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 VArya Governor Sen Ne[spo1=Governor Baksın] Eziksin Bunu Sölettin Sonunda[/spo] Ya Bizde Bilmiyoruz Tamam kabul ediyoruz ama utanmıyoruz...[1 satir mesaj 15 satir imza, ozel mesajdan uyardim olmadi, siliyorum bundan sonra -bag] [Bu mesaj Baggio tarafından 16 Ağustos 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yok cnm sizde? :)[signature][hline]By Neron Neron, 12 Ağustos 2005, 17:25 tarihinde kendi kendine demiş ki : Aşk oyunu buna derler güzelim, seçmelisin birini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Üstüme birşey atılıyor milletten duyuyoruz. Türk milleti biri ortaya birşey atar herkes atlar. Gereken araştırmayı yapsınlar yorum yok daha fazla.[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordyosi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Noluor Yav (: Adam 30sn Demis Siz 1dk Die Anlatmıssınız Bunu 30sn'ye Ayarlamanın Bı Yolu Yokmudur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar