Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi Sorum Var.

Sawer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ben FF tarzı oyunlar arıom ps2 de ing olursa sevınırım cunku bu tarz oyunlar %60 caponcaa bilen var mı?(solememe gerek varmı bılmıom ama kaliteli olursa sevınırım)[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Mesaj tarihi:
eheh dolu var tam adamını buldun da pıyasadan zor bulursun sayıcakalrımı

Suikoden 3***
Suikoden 4***
Star Ocean 3 till the end of time***
shadow hearts covenant
shining tears
YS the ark of naphıstım
Lord of the Rings the third age (FF kopyası bu oynanış aynı)
Phantom Brave

yıldız koyduklarım kacmaz o yuzden koydum eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
bide kingdom hearts var
bununda konu değişik özellikle disney kahramanlarını seviosan al oyna..[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!!
Mesaj tarihi:
Victor Suikoden 3 u gordum param yoqtu yarın gıdıp alcam saol ordakı yıldızlıların hepsını almayı dusunıom
bide sende saol ama kingdom heart si bıtırdım acaip tatlı oyun:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Mesaj tarihi:
Tavsiye...PS2 ye Bitane PS1 Memory Cardı Al Sonra..Suikoden 1 ve 2 Yi Oyna 1 Tmm Da 2 Yi Kesinlikle Oyna Emin Ol Çok Şey Deişecek Dimi Viktor ..?[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Mesaj tarihi:
1-2 yi bırak ben daha 3 ü bulamadım gittim 4 u aldım olmassa en sondan başa doğru oynarım benm ewde ps 1 hala duruo:D valla bulursam alırım bıde oyun bayaa gzl 4 ü işte daha başındayım knight oldum işte goreve flm yollıcaklar sımdı:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Mesaj tarihi:
sahsen ps2 nın ps1 oyunalrını adam gıbı calsıtırmasın ısaglasam dırek suıkoden 1&2 oynucam eheh

konu oalrak endıselenmene gerek yok oyunlar devam oyunu degı lcunkı aynı dunyada farklı ulkelerde gecıyorlar kaldıkı
suıkoden 4 suıkoden 1 den 150 yıl once gecıyor eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
said:
KenshinHimura, 15 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
Aaaa....Viktor..Olmadı Şimdi...Bul Beni..Çabuk 1-2 Yi Veriyim Sana..Ayrıca Başka İsteyen Olursa Onlarada Verebilirm...
[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Mesaj tarihi:
valla bende ps 1 var victor ya bu arada bu snowe tam bir ..................,bu arada bu suikoden 4 ü herkese tavsiye ederım gemı savasları ve one vs one lar manyak gzl:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
  • Yeni Oluştur...