Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ya ben FF tarzı oyunlar arıom ps2 de ing olursa sevınırım cunku bu tarz oyunlar %60 caponcaa bilen var mı?(solememe gerek varmı bılmıom ama kaliteli olursa sevınırım)[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 eheh dolu var tam adamını buldun da pıyasadan zor bulursun sayıcakalrımı Suikoden 3*** Suikoden 4*** Star Ocean 3 till the end of time*** shadow hearts covenant shining tears YS the ark of naphıstım Lord of the Rings the third age (FF kopyası bu oynanış aynı) Phantom Brave yıldız koyduklarım kacmaz o yuzden koydum eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bide kingdom hearts var bununda konu değişik özellikle disney kahramanlarını seviosan al oyna..[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Victor Suikoden 3 u gordum param yoqtu yarın gıdıp alcam saol ordakı yıldızlıların hepsını almayı dusunıom bide sende saol ama kingdom heart si bıtırdım acaip tatlı oyun:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Tavsiye...PS2 ye Bitane PS1 Memory Cardı Al Sonra..Suikoden 1 ve 2 Yi Oyna 1 Tmm Da 2 Yi Kesinlikle Oyna Emin Ol Çok Şey Deişecek Dimi Viktor ..?[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 1-2 yi bırak ben daha 3 ü bulamadım gittim 4 u aldım olmassa en sondan başa doğru oynarım benm ewde ps 1 hala duruo:D valla bulursam alırım bıde oyun bayaa gzl 4 ü işte daha başındayım knight oldum işte goreve flm yollıcaklar sımdı:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sahsen ps2 nın ps1 oyunalrını adam gıbı calsıtırmasın ısaglasam dırek suıkoden 1&2 oynucam eheh konu oalrak endıselenmene gerek yok oyunlar devam oyunu degı lcunkı aynı dunyada farklı ulkelerde gecıyorlar kaldıkı suıkoden 4 suıkoden 1 den 150 yıl once gecıyor eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bu arada saydıkalrımın hepsı var eheh pıyasadakı fıyatından ucuza verırım ıstersen :P[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ahaha zate 5 mılyona alıom daha ucuzu beleş olur yane:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Aşşa... [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 15 Ağustos 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: KenshinHimura, 15 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: Aaaa....Viktor..Olmadı Şimdi...Bul Beni..Çabuk 1-2 Yi Veriyim Sana..Ayrıca Başka İsteyen Olursa Onlarada Verebilirm... [signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 1-2 var bende zaten eheh hemde 3 kopya var sorun calsıtırıcak makınenın olmaması[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Turn-based RPG arıyorsun sen, dolu var. İlk aklıma gelen son zamanlarda çıkmış LOTR: The Third Age. Ayrıca[signature][hline]kolonyalı mengüç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 valla bende ps 1 var victor ya bu arada bu snowe tam bir ..................,bu arada bu suikoden 4 ü herkese tavsiye ederım gemı savasları ve one vs one lar manyak gzl:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar