sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 resimler niye yok =([signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Topic açılalı tam 1 ay olmuşda ondan :)[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bide görebilsek güzel olucak ta bişi göremioz.. arkadaşlar düzgün yere aktarrırsalar resimleri.. topic ler bir günden daha fazla hayatta kalabilirler..[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 abi ben eleştiri istemiştim birkaç kişi dışında kimse doğru düzgün eleştirmedi bende sinirlenip kaldırdım. Eve gidince tekrar koyacağım uplarım tekrar...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Şans eseri tatile çıkarken yanıma aldığım cd çantasının içindeki bir cd de buldum resimleri.Gerçekten eleştirileceğine inandığım için tekrar ekledim. Tip biraz ilginç çıktı farkettim bende ama başladıktan sonra düzeltmeye çalışmadım birde düzeltirken nasıl bir poz vereceğime karar veremedim çünkü vampire dönüşürken nasıl olur ki? hmmm Eleştiri istiyorum laubali laflarıda eleştiri olarak algılayamıyorum (belki sorun bende). Dişleri çekiştirerek yapamadım, çok yapmacık görünüyorlardı.O yüzden montajladım. Montaj:[signature][hline]These open doors...[Bu mesaj Ferrero tarafından 13 Ağustos 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bizi elestirilecek birseyle karsi karsiya biraktigini sanmiyorum, ha tool ogrenimi ve egzersiz icin gayet iyi zaman gecirtmis bi imaj. emegine saglik. ama o kadar yani.. `beni elestirmiosunuz` diye dramatize etcek bisi yok bunda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 eleştiri istediğimde eleştiri yapılmasını istiyorum demektir. eleştirmeyeceksen yazı yazmanın anlamı yok, neyse cevabını çok önceden almıştın zaten...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 vaaaaaay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 eğer bilgi eksikliğim varsa mazur görün ve bilgilendirin ama 1 hafta favori uzattım diyosun da bu resme favorinin katkısı nedir onu anlamadım ben?[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 parçala behçet tarzı bi foto olmuş[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Yok abi kendini vampir yapmayacan , millet laf sokuyo... Hayır bi de iyi sokuyolar lafı, çıkaramıyosun sonra :P[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar