xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu aralar çok cıvıdılar gibi geliyor bana. hizmet kalitesi çok düştü. arkadaş aramış şubuo paketini iptal ettirmek için ama gnctrkcll yi iptal etmişler iyice kazmalaştılar ki şubuo ile bunlar ilgilenmiyor şubuo nun ayrı müşteri hizmetleri var vs. vs.[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bir sürü ''CELL'' çıkardılar .. Neyin ne işe yaradığını Ne olduğunu hatırlayamıyorum artık :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Abi sizde online işlem merkezini kullanın :) Burası var! Online işlem merkezinin cıvıdığını görmedim ben. Sık sık ta ararım hatta.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 avea rlz derim.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 sırf mesaj atabilen ve arıyabilen ucuz bir olay yok abi hepsi röh röh röh diye sırtında birmilyon tane kampanla ile geliyo[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Geçende bi işim düştü aradım Müşteri hizmetlerini "Beklediğiniz için teşekkürler hemen bağlanıcaksınız" Nârâları altında 20-25 dk bekledikten sonra kalaylayıp kapatmış bulundum. En iyisi ev telefonu..[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ringa için 200 kontor harcadım hala çalmıyo ....[signature][hline]benim hiç pokemonum olmadı........ iiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 belliydi turkcell'in sonunda patlak vereceği, bence telsim gayet süper.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Telsimde saat 19.00-24.00 arası göçüyo ve beni sinir ediyo. Bi mesaj yolluyosun 45 dakika sonra gidiyo (En azından cepöğrenci tarifesinde öyle) Turkcell her zaman için favorim...[signature][hline]Face your fears live your dreams Tahsil cehaleti götürür, eşeklik bakidir. [Bu mesaj B0nzi tarafından 16 Ağustos 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar