darklife Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 beyler assasianların meşhur kombosunu biilen biri varmı? hani adam sana 7-8 damage birden vuruo ya 1 saniyede o işte bende bunu baska bır forumda duydum bunu bır de sıze sorum dedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bilen varsa bende öğreneyim ...Ben hiç birşey bilmiyorum şahsen bodoslama giriyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 1 saniyede 6-7 skill diye bişi yok. Yani elle yapamazsız onu. Program kullanıyolar malesef. Ama normal combo istiyosan daha önce forumda verilmişti. Arama buttonundan bakabilirsin..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben adama shock atıom sonra saga sola basıp kaya kaya cakıorm thrust felan :PP[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 411 sen ke testeki 411 msın sen bana cz de ben towndayken 4damage birden verdın buda mı pratik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlpArsLan__ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 WaLLa onu bunU biLmem diez de KRalıNa Giderim The_sTRoM LvL i meraK edeCeksiniz 69 yüZde %96 METEOR GELİYOR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bu kombo olayı sadece assasin icinmi var yoksa dıger butun karakterler ıcınmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ehehhe 411 seni keserken çektiğim ss bütün kafede masaüstü oldu :D[signature][hline]Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Nick : Ersen11 Server : Diez Clan : CarNage Level : 6x Kasar : Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlpArsLan__ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 s.a lvl 61 asssasinim var ama doğrusu hala şu komboyu öğrenemedim :) biri yardımcı olabilirmi :P sadece nasıl yapıldığını söleyin yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kaçan adamı kovalarken r+r+skill yaparsan adama takılırsın takip etmen zorlaşır. sin kovalanmaz en azından o comboyla. aramaya combo yaz bi sürü teknik var.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Az önce rekor comboyu yedim. İyiki dagger def kalkanı takmışım. 1920 heali bastım heal pot ictim. town da damage lere baktım. 16 tane vurmuş adam. Server Beramus..[signature][hline]Level 62 priest full item (Beramus) 61 yada 62 level assasianla takas etcem Pm atabilirsiniz. Eğer assasian 62 level olursa priestin yanında 55 level roguede promosyon olarak vereceğim. BU TAKAS SADECE ANKARA İÇİNDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 w ya basılı tutup rr+skil+rr+skil w ye basmanın sebebi animasyonları kesmek benim bildiğim en iyi kombo bu[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 the sTRom sen miydin savaşta karusların alayını öldürüy ama şu sıralamada yoksun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keanux Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kardeş sana nasıl dimm belki bana inanmasın ama kombo olayını sana sölim bende 62 assin var bak şimdi düşmanı gördün anda zr sikil sr sikil sr sikik sikil yapıyosun ama ilk önce thurst le başlıyosun dene biraz zor olacak ama yaparsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: keanux, 16 Ağustos 2005 14:19 tarihinde demiş ki: kardeş sana nasıl dimm belki bana inanmasın ama kombo olayını sana sölim bende 62 assin var bak şimdi düşmanı gördün anda zr sikil sr sikil sr sikik sikil yapıyosun ama ilk önce thurst le başlıyosun dene biraz zor olacak ama yaparsın :D :lol:[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 61 NP : 46xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 1 saniyede 8 skill olayı jungledir buda suçtur günahtır kakadır pistir[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar