BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ÇÇÇook güzel bir oyun ama korece :P bu yüzden sizlerden biraz yardim isticem su oyunun yetkililerine bi mail atsanizda ingilizce beta si için yalvarsak çikartsalar :9 Df nedir ? Df street fighter veya little fighter gibi bir oyun ama daha gelismisi :) Sürekli savas içinde karakterini gelistirip yeni kombolar ögreniyorsun daha sonra gene savasiyorsun... sitesi : Dungeon Fighters[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 mail atmak için girdim nerden yazacağmı bulamadm lol[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bende vardi dur bi dk nerdeydi :D[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 buyrun admalarin maili mail : [email protected][signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tamam gönderdim de sen nası buldun??[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben bulurum :p edik : en altta aç1klamalr1n orda yaz1yor korecenin aras1ina karismis belli olmuyor pke :)[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. [Bu mesaj BeIlow tarafından 14 Haziran 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yannis sey ya of :Psignature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. [Bu mesaj BeIlow tarafından 06 Temmuz 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bir kaç yeni ss ss ler çok hos yaa :P oyun close beta oldugu için belli saatlerde açik sadece :)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bu movieyi koymadan edemiycemmm http://www.d-fighter.com/?GO=data|movie [signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] [Bu mesaj BeIlow tarafından 07 Temmuz 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 abi edemicem sölicem ya ben üye olamıyom hep başka dilde bilmiyom japonca galiba yardım edin şöle ss lerden oluşan bi yardım şeyi hazırlayın oynayamıyom ama çok güzel oyun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 siz istedinizde ben yapmadim mi canim kardesim benim :p http://forum.paticik.com/view.php?id=127637[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 saol abi ya çok iyi birisin valla melek kanadı rozetini hakkediyosun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bu arada bu oyun online demi bide bişi sorcam istediğimiz char olabiliyozda başka bir insan diğer char oluyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 abi nooldu bu dungeon fighter a sitemi hacklendi giremiyom siteye yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya laf kirliliği gibi oldu ama girdim şimdi üye olucam inşallah girebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ehehhe sakin ol :) site filan hacklenmedi bazen bizim yurt disi hostlardan dolayi parliyor :P simdi bu oyuna girmek için yapman gerekenler ; 1. orda kssn residence number yeri var ya hani onun için bana ö.m at sana bi residence number yolliycam oraya onu yazip giris yapcaksin ... 2. Daha sonra islemleri tamamlayip aktif ettikten sonra oyuna girmek için bekliyceksin çünkü bugün giremezsin... Close beta oldugu için sadece sabah 10 dan aksam 16 ya kadar açik serverlar :) 3. Oyuna girmek için ilk önce siteye girceksin orda sevrer barlar var.. Ordan 2. siradakini seçiceksin.( nerede diceksin ama girer girmez gözüküyor hemen) eger benimle oynamak istiyorsan chanel 7 deyim ordan sitesinden girip tikliycaksin siteden patch yapiyor kasiyor bazen mozilla firefox filan olmasin direk explorerdan indir patchi sonra otomatik giriyor. Sürekli o sekilde giriyorsun.. 4. Eger acc açmakta sorun yasarsan ö.m atiyorsun sana acc açiyorum :)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ABİ ÜYE OLUNMUYO YA ANLAMADIM Bİ TÜRLÜ İLK SAYFAYI GEÇMİYO SOLDAKİNE TIKLIYOM Bİ KUTUCUK ÇIKIYO BUTONA TILIYOM KAPANIYO SAĞDKAİNE TIKLIYOM HİÇBİŞEY OLMUYO KALDIM YA NAABCAM TÜRKÇE BİŞEY YOKMU YA OF YARDIM EDİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 abi residence number ı bekliyorum bide e mailını verirsen msn e eklicemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 server burdayim :p[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya of yetti korece isim yazamıyom ya korece paketi bulcak halimde yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 görünüşünden eğlenceli bir oyuna benziyor denemek lazım ingilizcesi olsa rahat olur[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ya kardeş bi korece isim kopyalayıp yapıştırsanız bişeymi olur bizde oynamak istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yeri değil ama coronus online yi kuruyorum servere girecem hata veriyor nedenini bilen varsa bir zahmet veya pach indirilecekse hangisi olduğunu yazarmısınız[signature][hline]gerçek hayatla sanal hayat arasında biryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 coronus neydi ya bi sitesini yazarsan bakayim :p (artik o kadar çok oyundan aklim karisti :D)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 http://www.cronous.com.my/ budur bellow kardas oyun inikte serverlere giremiyorum:) simdiden sağol[signature][hline]gerçek hayatla sanal hayat arasında biryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar