CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Hazyırlı olsun 1 np transferi daha. Bunları upoad ederken haala devam ediyodu. Birde benim bilmediğim yeni şeyler mi eklendi oyuna anlayamadım ? Shealth modundayken yukardan lvl 27 de açılan lightning büyüsü geliyor. Damage vermiyor ve bütün manam siliniyor. Bu arada da hala stealh modunda kalıyorum. 2. si obl kesmedim hiç hayatımda ama mageler attack yaparken obl hiç yerinden kıpırdamaz mı ? orclardan 5-6 tane fire mage yan yana dizilmiş obl kesiyolar. Obl nin canı gidiyor. Ama bizim bu obl yerinden kıpırdamıyo ? Fire la stun falan yemeye başladı sanırım obl veya benim bilmediğim başka büyüler eklendi magelere. 1. si canavarlara stun yedirme büyüsü. Canavarlar oldugu yerde duruyor. Hiç gıkını bile çıkarmıyo. 2. si de clear mana büyüsü. Lightning attack geliyor ve manayı siliyor. + olarak bu akşam cz de 10-15 kadar orc canavar olmayan yerlerde yatıyolardı. Yani bundan 4-5 saat önce cz ye gittim orclar o zamandan beri ölü olarak yatıyolar. Bu zamana kadar 5-6 tanesi haala kalkmamıştı yerinden. O da ilginç bişey tabi. Np transfer olayına gelelim. Ss aldım acaba bunları biyere gönderebilirmiyim? Gmlere falan nasıl ulaşırım acaba ? Dahası ulaşırsam bişey elde edebilirmiyim onu da bilmiyorum ama? warraor isimli kişinin (kişi demeye içim el vermiyo ama) np transferi yaptığı açıkça ortada.... Bu da başta bahsettiğim clear mana olayı. 1913 sp used yazıyor..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: BeramusI Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)[Bu mesaj CaNNi tarafından 16 Ağustos 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 rezalet .. baska bisi demeye gerek yok[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khanjar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu rezillikle oynamaya devamda etmicektir..muhtemelen yakında name change..bi efsane doğuyor dikkat edelim :(( bence bu ss ler gmlerin ilgisini ceker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yaws bide bu warror kim ? :DD bütün czyi elinden gecirmişl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: lupin, 16 Ağustos 2005 12:57 tarihinde demiş ki: yaws bide bu warror kim ? :DD bütün czyi elinden gecirmişl :D lupin bütün cz yi değil. Toplam kestiği 4veya 5 adam. Ve nasıl oluyosa aynı adanları ardı ardına kesiyo. ???. Hiç aralık olmadan yani 5-6 saniyede bir aynı adamı kesiyo. Bu nasıl oluyo anlamadım??[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 nasıl olcucak tabiki malum yöntemle :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 warroor orc mu? eğer orcsa party e o adamları alır 1 de mage mage war. yanında bekler keser :D sırayla tp keser tp ler[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 YazıK diyorum[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Peki arkadaşlar. Öbür olaylar hakkında yorum yok mu ? Obl nin keserken yerinden kıpırdamaması? Lightning attack yiyip manamın sıfırlanması ve shealth moddan çıkmamam gibi?[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yahuu. Adam geyik yapmis resmen.. Dvmli 3 kişiyi çizmiski..[signature][hline]___________________________________ Server: Xgenon Charname: _DarkreIgn Job: Assasine Lvl: 58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 şu oblnin kıpırdamaması bi tek oblye özgü değil millet bir bug bulmuş istediği yaratığı kesiyo bunla ilgili bi kaç video var adam karşısında hiç kıpırdamayan giant golemi çatır çutur kesiyo fln bakarsan görürsün bi topic açılmış orda 2 tane video var bu konuyla ilgili şu mana clear olayına gelince açıkçası hiç bi fikrim yok belki şansına bi buga denk gelmişsindir :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 obl nin hiç dokunulmadan kesilmesei bug unu istiyorum clandan 2 kişie lasım :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: TrTownUser, 16 Ağustos 2005 13:31 tarihinde demiş ki: obl nin hiç dokunulmadan kesilmesei bug unu istiyorum clandan 2 kişie lasım :D Ya onu boşverde. İyi ingilizcesi olan biri bu bugları bildirse ? Ya herkes öğrensin yada kimse bilmesin yani! Olmuyo böyle ilahi adalet nerde :P[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 obl zaten kıpırdamıo. olduun yerde durup sürekli büyü atıyosun o bişi yapmıyo. biz de kesmeyi denedik bu şekilde 2 kişi :D kesemedik ama ölmedi hayvan :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar