Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gördüğün rüyayı yaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çırılçıplak koşuyodum gece sokakta sonra çok üşüdüm aniden arabanın biri geçiyodu anfili manfili teomanın bir yaz güünüüü bir yaz günüüüü hiç bu kadarrr üşüdün müüü şarkısını çaldı. sonra birden hava ısındı yağmur yağmaya başladı bi tabela gördüm etiyopya 16 km diye. gösterdiği yolu takip edip otostop yaptım arabaya binince yine üşümeye başladım buz gibi oldu hava. çok üşüyorum dedim bu sırada arabanın şöförünün travesti olduğunun farkına vardım. sevişerek ısınalım mı dedi sonra uyandım[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 15 Ağustos 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
garbıça gidiyodum ak bi top çarptı.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
wow oynuyorum deli gibi
sonra birden oyundan düşüyorum.
tam böyle savaşırken Horde un biriyle hunterdı galiba pet flan da vardı yakınlarda.
tam geberticem oyundan düşüyorum
annem geliyo bişiler diyo oyun hakkında şaşırıp bakıyorum.
annem wow u benden daha iyi biliyo gibi bi sürü konuşuyo
sonra annem kaldırıyo beni kendisinin acc si varmış onla giriyo level 60 shaman. bişiler yapıyo gidiyo benim savaştığım horde u öldürüyo. ee diyorum sende horde değilmisin nasıl kestin felan derken annem gülüyo bende "NERF SHAMAN " diye bağırarak uyanıyorum

"NERF SHAMAN" kısmına kadar hepsi doğru
sonra uyandım işte[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
klupteyım antremandan sonra oturmusuz , bi anda boyle kıyamet kopuyo millet bagırmaya filan başlıyo kaçalım die. hem sel basıyo hemde tum istanbul yanmaya başlıyo filan. yawaş yawaş yangın klube yaklaşıyo , antrenorde dıo kı , Gencler bundan bi şekilde kurtuluruz hadi tekneleri donatın denıze cıkıyoruz dıo :)
bundan sonra yok tekneyı donatmak , gıyınmek zart zurt derken uyanıyorum. Ama o anki milletin paniği gormeniz gerekli
Mesaj tarihi:
ben düğünümden kaçmıştım mavi bi elbiseyle samsunda çiftlik caddesinde koşuordum sadece bunu hatırlıorum valla[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin!
Mesaj tarihi:
napalım benim de elimde olmayan birşey.
sonuçta 2 sene geçmiş bi kızın elini dahi tutmayalı :)
rüyalarada hakim olamıyosunki?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Mesaj tarihi:
dün akşam ruyamda ümit besen in ıslak mendil adlı şarkısında okul ögretmenimle dans ediyoduk.. yanımdaki foto makinesini birisine weriyorum bizi çekmesi için ama bi türlü çekemio fln o ara uyandım ztn..ama şekil olarak ruya güzeldi..ahh pelin hoca ah..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
rüyamda ..er.. hatirlayamiyorum.... gailba askerdim böle savas alani fln cephede bombalar patliyo elimde g3 daa daa daa daaa da daa fittirikko bi rüyaydi her yerden bomba yagiyordu sonra bi anda karin boslugumdan gailba vuruluyodum Hass.ktirr demeye kalamdan uyaniyodum :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...