2pac Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 uşaklar gördüğünüz rüyaları ha buraya yazın[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.bjk.com
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 çırılçıplak koşuyodum gece sokakta sonra çok üşüdüm aniden arabanın biri geçiyodu anfili manfili teomanın bir yaz güünüüü bir yaz günüüüü hiç bu kadarrr üşüdün müüü şarkısını çaldı. sonra birden hava ısındı yağmur yağmaya başladı bi tabela gördüm etiyopya 16 km diye. gösterdiği yolu takip edip otostop yaptım arabaya binince yine üşümeye başladım buz gibi oldu hava. çok üşüyorum dedim bu sırada arabanın şöförünün travesti olduğunun farkına vardım. sevişerek ısınalım mı dedi sonra uyandım[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** [Bu mesaj -DoruK- tarafından 15 Ağustos 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kişisel..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 garbıça gidiyodum ak bi top çarptı.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ruya gormem hic.[signature][hline]alkol, en iyi dostum..
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 valla uefa kupası rüya gibiydi =)[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 wow oynuyorum deli gibi sonra birden oyundan düşüyorum. tam böyle savaşırken Horde un biriyle hunterdı galiba pet flan da vardı yakınlarda. tam geberticem oyundan düşüyorum annem geliyo bişiler diyo oyun hakkında şaşırıp bakıyorum. annem wow u benden daha iyi biliyo gibi bi sürü konuşuyo sonra annem kaldırıyo beni kendisinin acc si varmış onla giriyo level 60 shaman. bişiler yapıyo gidiyo benim savaştığım horde u öldürüyo. ee diyorum sende horde değilmisin nasıl kestin felan derken annem gülüyo bende "NERF SHAMAN " diye bağırarak uyanıyorum "NERF SHAMAN" kısmına kadar hepsi doğru sonra uyandım işte[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Kosmaya calısıyordum..Kosamıyordum ..Arkamdan gelen nesneyı goremeden kosmaya calıssamda fayda etmıyor..Sureklı bu ıste..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ya bu akşam bi kıza tecavüz ediyodum. pişmanım pek detaya inmeyim :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Oeh : )...Naptın oglum aman dıkkat :yapma:[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 klupteyım antremandan sonra oturmusuz , bi anda boyle kıyamet kopuyo millet bagırmaya filan başlıyo kaçalım die. hem sel basıyo hemde tum istanbul yanmaya başlıyo filan. yawaş yawaş yangın klube yaklaşıyo , antrenorde dıo kı , Gencler bundan bi şekilde kurtuluruz hadi tekneleri donatın denıze cıkıyoruz dıo :) bundan sonra yok tekneyı donatmak , gıyınmek zart zurt derken uyanıyorum. Ama o anki milletin paniği gormeniz gerekli
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ben düğünümden kaçmıştım mavi bi elbiseyle samsunda çiftlik caddesinde koşuordum sadece bunu hatırlıorum valla[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin!
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 napalım benim de elimde olmayan birşey. sonuçta 2 sene geçmiş bi kızın elini dahi tutmayalı :) rüyalarada hakim olamıyosunki?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Valla ben bır kere hakım olabıldım..Neyse sen devam et:9..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 dün akşam ruyamda ümit besen in ıslak mendil adlı şarkısında okul ögretmenimle dans ediyoduk.. yanımdaki foto makinesini birisine weriyorum bizi çekmesi için ama bi türlü çekemio fln o ara uyandım ztn..ama şekil olarak ruya güzeldi..ahh pelin hoca ah..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: -DoruK-, 16 Ağustos 2005 00:09 tarihinde demiş ki: valla uefa kupası rüya gibiydi =) :)[signature][hline]alkol, en iyi dostum..
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 rüyamda ..er.. hatirlayamiyorum.... gailba askerdim böle savas alani fln cephede bombalar patliyo elimde g3 daa daa daa daaa da daa fittirikko bi rüyaydi her yerden bomba yagiyordu sonra bi anda karin boslugumdan gailba vuruluyodum Hass.ktirr demeye kalamdan uyaniyodum :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Öne çıkan mesajlar