Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bu arada, uzun sana daha çok yakışıyodu be babacum. Ama neyse, böyle ferah olur. Hem saçların kendine gelir bi.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: BabacumMostors, 15 Ağustos 2005 17:38 tarihinde demiş ki: ehe sıkılacaksın ;) aslıdna saç uzatmak bir sabır oyunu.. saçın uzarken hiç şekil almayan bir kısmı vardır ya görenler "ay iğenç" der.. işte o kısmı atlattıktan sonrası süper.. ama bir çok kişi o kısmı atlatamıyor ben atlattım.. konsere çıktık kafa salladım artıkamacı birri şimdi yeniden kasacam :) tekrardan bir sabır oyunu bu HL ı en başındna başlayıp bitirmek gibi bir şey zor ama eğlenclei eh, yeniden o kadar uzaması için baya sabretmen gerecek =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bu arada dyna kel değil. Fodul sadece.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Başkalarının görüşü önemli değil kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle ol fakat bana sorarsan kısa saç iyi durmuş.Ayrı bir kişilik vermiş fakat kaşlarındaki çizikler pek iyi durmamış[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 gitmiş saşlar... :/[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Masteis, 15 Ağustos 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Başkalarının görüşü önemli değil kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle ol fakat bana sorarsan kısa saç iyi durmuş.Ayrı bir kişilik vermiş fakat kaşlarındaki çizikler pek iyi durmamış küçükken yardı kaşını o:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 uzun sac daha iyiydi be baba ama senin tercihin tabi sen kendini begeniyorsun hicbir sorun yok demek[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bunun bi ortası yok muydu ya? "Ya hep ha hiç"çilik bu mudur yani?[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 @masteis; o kaş küçükken yarıldı büfeye kafa tmıştım :) bir de 1.5 metreden lego duploya balıklama atalmıştım bu iki olayınürünüdür @nartanesi; yok be ablacığım tamamen babam ve benim yaratıcılıktan uzak bir anımıza denk geldi "hadi hepsini alalım" dedik :P[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ne hiperaktif çocukmuşsun sen :)[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hiperaktif değil yaramazdım eskiden hiperaktif mi vardı be? yaramazdım ben yaramaz[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Neyse benim petrol kuyularında sorun çıkmış onlara bakıp geliyorum. Beni özleyin ya habibiler[signature][hline]tık ulan tık!Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar