BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 BU başlıktan ne Midasın Van gogh olduğunu çıkara bilriiz ne Van Gogh'un dokunduğu her şeyi altına çevirebileceğini ne Midasın resim kabilyeti oldupunu ne.. amaan neyse ne işte konumuz Midas veya Van Gogh değil.. konu ben.. görenler var elbet alexi vs gördü o saçlarımı uzatmıştım çok güel olmuştu ama baktım fazla uzamışlar bende biraz kırptım bakın bakalım nasıl olmuş; [spo1=bak Aytanrıça.. kestim saçlarımı][/spo] [signature][hline]tık ulan tık!Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 15 Ağustos 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sağdaki resim daha ii sakallar ii durmuş devam böle :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi [Bu mesaj Hotdog tarafından 15 Ağustos 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 [spo1=hangi saçlar?][/spo][signature][hline]tık ulan tık!Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 uzun saç daha iyiydi bence (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 aman tanrım inanmmıyorum o nasıl saç oyle!! yada sacsızlık?? cok igrenc ya yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 PazarSabah'ta yazılarını heyecanla beklioruz :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 süper, efil efil, en kısa sürede dyna ile alemlere akarız hem ne demişler "keller her totyu eller"[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 e bunu söylemek için biraz geç tabii=) birazcık bişeyler bıraksaydın da kelin yanmasaydı bu yaz sıcağında.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 euah benımde omuzlardaydı gittikce kısalttım sımdı 3 5 numara boyle daha iyi ya :) iyi yapmıssın ohh ferah ferah[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: BabacumMostors, 15 Ağustos 2005 13:57 tarihinde demiş ki: süper, efil efil, en kısa sürede dyna ile alemlere akarız hem ne demişler "keller her totyu eller" bi dakka bi dakka bunu yapamazsın sen. totya ellemek için kalıcı kel(dyna) gibi olmak gerekir. öyle kafayı kazıtıp ortama akmaca yooook. sırf dökülsün diye uzatıyorum yazık değil mi bana:)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 babası ablası ile bir olup kesti bende ustura öncesi fazlalıkları aldım :D.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 abi keske zart die sifira vurmasaydin.. bole bembeyaz gunes yuzu gormemis kafa dersisi ortaya cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 spatulayla mı? böegh neyse.. yakışmış gibi kellik o kadar abes kaçmamiş ama uzunu daha iyiydi[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 fake kel olmuşsun sen.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ne var babam kel benim bende kellik vârisi olamaz mıyım? bu arada ekl kalırsam hiç üzülmeyeceğim kafa yapım süpermiş ehe[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben memnunum şahsen uzatmaya devam :) 17 sene mehmetçik style takıldık okul yüzünden yetti artık gari :)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ehe sıkılacaksın ;) aslıdna saç uzatmak bir sabır oyunu.. saçın uzarken hiç şekil almayan bir kısmı vardır ya görenler "ay iğenç" der.. işte o kısmı atlattıktan sonrası süper.. ama bir çok kişi o kısmı atlatamıyor ben atlattım.. konsere çıktık kafa salladım artıkamacı birri şimdi yeniden kasacam :) tekrardan bir sabır oyunu bu HL ı en başındna başlayıp bitirmek gibi bir şey zor ama eğlenclei[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yok abi bir-iki sene kısa takıl rahatla 4 senedir uzun saçlıyım karı kısmısı da istemiyor kısaltmamı dolanıyorum hippi gibi bi uçursam rahatlayacam imrendim yani[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 babacum naaptın? nası kıydın! bu arada bahsettiğin şekil almayan almanyada yaygın olan o saç modeliyle ben "saç uzatcam ehemehem" diyerek 5 yıl gezdim. okul bitti kestirip ilhan mansız modeli yaptım. geleceği yoksa kimse gezmesin o saçla :)[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 gitmis saclar uzun halı daha ıyıymıs[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 işte benim aç da o kadar şukelaydı ki her model yapabilirdik ama o sırada hayal gücümüzün kıtlşacağı tuttu tümden kazıdık[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 en azından 3 numaraya fln vurdursaydın. :) direk sıfır yani hehe yada uzasınlar sakallarla falan birleştirirsin imaj olur[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: saçın uzarken hiç şekil almayan bir kısmı eheh bu kısmı şapka takarak geçirmekte fayda var :) nedense uzatanların hepsi bundan şikayetçi.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 babacumdan yine gordon freeman resimleri bekliyoruz artik saçi uzadikça.. aynisi adam yaa film yapsalar çok az bi deneyimin süper aksanli bi ingilizcen olsa alırlar yani :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ayrıca saçlarıyla eğlenen insanlarda var.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar