NaCReS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 wordpress le hazırladım... tasarımı içinde hazır template kullandım... her ne kadar ben öyle olmasını istemesemde blogvari bi site oldu galiba... :D teknoloji ve mobil hizmetler hakkında güncel haberler, ürün incelemeleri ile intenet üzerinden derlediğim çeşitli konularda ki ilginç linkler fln var... site içeriği ve tasarım hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum... yorumlarınız için şimdiden teşekkürler... http://www.nacres.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 tasarima diyecegim yokta icerik hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Follow your dreams. Ben bu lafa inanırım bu lafa göre hareket ederim. Herşey hayal etmekle başlar. Güzel olmuş.. Hazır template ihtiyacın olursa ö.m at yardımcı olabilirim..[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yorumun için teşekkürler dostum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: tAKA, 24 Temmuz 2005 17:07 tarihinde demiş ki: tasarima diyecegim yokta icerik hosuma gitti. tasarımı deiştirmeyi düşünüyorum zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Keşek o adresi tutup da sol taraftaki url tuşuna bassaydın. Üşendim bi an copy paste yapmaya.[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: DraculaVigorous, 24 Temmuz 2005 20:25 tarihinde demiş ki: Keşek o adresi tutup da sol taraftaki url tuşuna bassaydın. Üşendim bi an copy paste yapmaya. al senn için adresi bi daa yazayım... :D http://www.nacres.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Tasarım çok kötü bence. Sebep renkler cırtlak, takım rengi olmuş hatta sanırsam (Ben takım tutmam,hatta futbolla aram yoktur) 800*600 çözünürlükte scroll barlarla uraşmak zorunda bıraktırıyor insanı. Table komutları güzeldir. Onları sevelim... Bu arada benim eleştirilerim biraz sert olur ama doğru olur. Bi çeki düzen verirsen de aslında o kadar da fena değil. Ama çözünürlük olayına mutlaka el at. (Üşendim dediysem illa bakmayacağım anlamına gelmez :D) [signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 24 Temmuz 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: darkned, 24 Temmuz 2005 20:25 tarihinde demiş ki: abiii o kylie olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hayırrrrrr nası yani? :hönk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: DraculaVigorous, 24 Temmuz 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Tasarım çok kötü bence. Sebep renkler cırtlak, takım rengi olmuş hatta sanırsam (Ben takım tutmam,hatta futbolla aram yoktur) 800*600 çözünürlükte scroll barlarla uraşmak zorunda bıraktırıyor insanı. Table komutları güzeldir. Onları sevelim... dediim gibi en kısa zamanda deiştircem tasarımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Bi de habire quote yapma gözünü seveyim @Drac: yorumun. vs. şeklinde yaz. :) Benim imzamda en alttaki adrese tıklayıp forum kullanmada gerekli incelikleri öğrenebilirsin. Sakın yanlış anlama seni suçlamıyorum. Ama bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 @Drac: ok taam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Çözünürlük opsiyonunu hallettiğinde up'la. Tekrar girip bakıp yorum yazayım :) Bu arada kaptın işi ufaktan. Hoşgeldin aramıza :D[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 @Drac: ya ben en iyisi komple tasarımı fln deiştireyim... o zaman up larım... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: NaCReS, 24 Temmuz 2005 20:25 tarihinde demiş ki: said: tAKA, 24 Temmuz 2005 17:07 tarihinde demiş ki: tasarima diyecegim yokta icerik hosuma gitti. tasarımı deiştirmeyi düşünüyorum zaten... kötü demedim yanlis anlama degistirmene gerek yok gelistir yeterli yani icerige gitmis[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 :hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: DraculaVigorous, 24 Temmuz 2005 20:34 tarihinde demiş ki: Çözünürlük opsiyonunu hallettiğinde up'la. Tekrar girip bakıp yorum yazayım :) Bu arada kaptın işi ufaktan. Hoşgeldin aramıza :D ya mk yapamadım çözünürlük olayını bi türlü... :mad ama cırtlak rengi deiştirdim :D ya bide benm ekran lcd o yüzden renkler bende biraz daha pastel gözüküyo, crt ye göre... yani size cırtlak gelen renkler -ki bilmiyorum sizin ekranınız crt mi?- bana o kadar cırtlak gelmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 içerik iyi . haber sayfası olarak hazırla hep[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 teşekkürler... peki sence renkler cırtlak mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zampik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Guzel site olmus baya... Icerigi cok iyi... Konular hosuma gitti... Duzenli yenilemeye devam et... Basarilar... Benim siteme de bakinnnn... .Net ve Yazilim uzerine. C# , ASP.Net, SQL Server hakkinda makalelerim ve ipuclari ornekler var.. teknoturk.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 gösterdiin ilgi ve alaka için teşekkürler dostum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zampik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bence de rengi azicik daha acik yapabilirsen daha da guzel olabilir... Icerik konusunda zaten iyi siten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 nacreSercan =)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. [Bu mesaj zlorwf tarafından 13 Ağustos 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 sizdende hiçbişe kaçmıyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zampik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 renkleri deistircenmii? azicik sol tarafla oynamissin sanirim... Sag tarafin rekleriyle de oyna biras... daha pastel renk dedigin gibi... senin LCD de gordugun gibi olsun :P havani da atmissin lcd monitorum var diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar