Slat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: MartinLGore, 09 Ağustos 2005 20:32 tarihinde demiş ki: said: Slat, 09 Ağustos 2005 20:25 tarihinde demiş ki: Bu eski diye biliyorum? Milliyet son dakika haberleri içinde geçmiş. Ntvmsnbc'de de yeni haber olarak duruyor.. 3 ağustos'ta olmuş olay haberde de yazıyor zati.. Gene böyle korelimi capon mu ne ölmüştü.. Acaba yanlışlıkla eski olayı yeni mi zannettin diye şeyettim..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben de hatırlıyorum öyle bişi.. Tayland ya da tayvanlıydı diye hatırlıyorum. O da cafe'de CS oynayarak ölmüştü..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 biz zekiyiz diye geçinirler bide.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 50 saat o kdr kısa bi süre değil ya garip[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bünye meselesi tabii birde.. Adam ilk defa oyle yapmamıştır ki.. Hep oynuyodur, bu seferinde iflas etmiştir vücud..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Biride BG1 İ Oynarken Yemek Yemeyi Ve su İÇmeyi Unutmuş Ve Ölmüş...Sonra Zaten 2. Oyunda Loading Ekranında Şöle Bi Yazı Vardı"Karakterinizin Yeme Ve İçme İhtiyacı Yok Ama Sizin Var...!"[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yazık olmuş çocugunkide aptallık ama burda[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sacmalık... 50 saat oynanırmı ya[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ohoo çok var bunlardan babam bugün tvde gösterdi bak sonun bu olcak dedi lol :) hep koreliler ölüo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bi gece internet kafede sabahlayalım demiştik 10 kişi saat sabah 6.30 cıvarı butun oyunlardan gına gelmişti 50 saat nasıl durursun ya[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 6 gün sadece tuvalet ve yemek için kalktım.(Bilgisayar ilk alındığında)Benim bir arkadaşım bildiğim kadarıyla 11 gün boyunca bilgisayarın başında kaldı.Yaz tatilinde cafe'de sabahlıyorduk zaten varın siz anlayın...[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bende 28 saat ultima oynamıştım sadece wc ye gittim uyku kestirme de yok arada cips ve bira o kadar...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 walla belkim evde bilgisayarı filan yoktur adam büyük bi açlıkla saldırmiştir bilgisayara kendimden biliyom 4-5 sene kadar bil. yoktu aldımda da onca yılın abazanlını 2 günde cıkarmaya calıştım ama ÖLMEDİM :D [Bu mesaj Menkalinan tarafından 09 Ağustos 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 o kadar saat otursma kıçımın uyuşmasından ölürüm herhalde bırak açlığı falan[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hangi oyunmuş ki acaba ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Aklıma şey geldi.. Zamanında bir korku younu vardı. Oyun korkunç bir oyundu. Gece 12'yi bulmadan çıkamazsan adam ölüyodu (oyundaki karakter) ve bilgisayarına virüs bulaşıyordu.. :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bone crusherın gözünden kaçmış demek bizde düşer aramaya inanalım 1 sene öncenin olayı ve 2 kere açılmıştı zaten[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 evet sanki bu olay baya eskiydi ama olsun gene güldüm tekrar duyup benim bildigim counterstrike oynayip ölmüs arkadas eh helal olsun[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Ferrero, 09 Ağustos 2005 21:24 tarihinde demiş ki: bende 28 saat ultima oynamıştım sadece wc ye gittim uyku kestirme de yok arada cips ve bira o kadar... nah durursun 28 saat birayla (bende feci uyku yapıo da o açıdan :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 e yok artık. Allah akıl fikir versin.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 iide oyun hangi oyun? 50 saat süreceksavaş oyunu? ne olabilirki? single player deildir heralde[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gercekten ilginc..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 manyak abi bu miillet bi de bebek ölme olayı vardı[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 millet ne yapacagını şaşırmış ya ama intihar için güsel bi yöntem..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Oha ama adam okadar manyakmıki yemeği filan düşünmeden oynuyabilio? Oha yalnız. Serum filan bağlasalarmış bari.Bi damardan serum, diğer damardan kahve... Deli gibi oynardı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar