Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devhochi'den Cebe Mame Hizmeti[uygulamadan önce oku]


Dev

Öne çıkan mesajlar

No Cummur !!!
No Warez !!!
%100 Cillop gibi çalıştığı söylenen EMame Emulatörü !

Öncelikle EMame Hangi Telefonlar İçin
60 Serisi telefonlar için. Yani symbian destekleyen telefonlar. Ben n-gageimle oynuyorum şahsen...
EMame'yi Nasıl Kullanıyoruz...
1.Önce Buradan İndiriyoruz...
2.Sonra heyecan yapmadan emamemizi kuruyoruz...
(nasıl kurulcak demeyin. hiç mi sis dosyası kurmadınız abijim. hafıza kartı kullanıyorsanız da fexplorer yardımıyla dosyayı bulun üstüne tıklayın. ne olacak böylece "dosya yükleyici konuma kaydediliyor" diycek.Eğer hafıza yetersiz derse ki der. Tüm telefon hafızasını memori karta boşaltın ki yer açılsın.Ehe ama kurarken tabi hafızaya kurcanız o da ayrı. Sis açıcı varsa elinizde hiç telefon hafızasıyla da uğraşmasınız. Bkz: bendeniz.)
3.Elimizde rom varsa yine hafıza kartımıza aktarıyoruz yoksa kaynaklardan indiriyoruz. (kaynak soramayın abi. jetoncunun birinden bulursunuz. ehe bu kadar ipucu verdik bulun artık. )
4.Sonracığıma ne yapıcaktık.... hah ! Evet... Sıra geldi rom yüklemeye. Romumuzu tam hafızakartı>mame>roms> dizinin içine atıyoruz. (tavsiye edilen oyun street hoop). Aynı zamanda da google'a neogeo.zip diye yazıp aratıyoruz. Çıkan sitelerden birine girip neogeo.zip i çekiyoruz.
Adlı adresten... E2MAME adlı arkadaşı indiriyoruz. Sağklik save as yaparaktan.Bu işlem olmazsa hiçbi romu görmüyo şerefsiz.
Hemen bi klasör yaratıyoruz hafıza kartının içine ; "eemameroms" diye.
Sonra yine linkteki ClrMamePro nun sitesine girip onu da indiriyoruz. Ardından clrmamerpoyu açıyoruz. Ordan AddDataFile diyip bizim datı seçiyoruz. Sonra o hangi directory falan dicek at işte abi ok ya diyoruz. Sora sağ taraftan bunu seçip default diyoruz. Bu bi arıyor bşiyler sora bi menu çıkıyor karşımıza banner büyüklüğünde. Rebuilder'a tıklıyoruz. Sola hafızakartı>mame>roms u giriyoruz sağa da emameroms u yaratmıştık ya onu seçiyoruz yane hafızakartı>emameroms. her bişiiyin okey olduğunu kontrol edip rebuild diyoruz.
5. Okeyliyip çıkıyoruz herşeyden. Tabi bu arada bu işlemler olurken kafayı yememek elde değil. Çünkü cidden sıkıcı ve uzun işlemler. Ama emulate diyoruz sabır diyoruz. Bi açıyoruz bakıyoruuz ki aaa olmamış !!!
6.Sinir krizi geçirip telefona format bile atabiliriz. Sakin oluyoruz. Çözüm arıyoruz. Bulabilirsek konuya buldum la böle olacak diye cevap atıyoruz hadi bakalım...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !

[Bu mesaj Dev tarafından 05 Ağustos 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haha
ben ScummVM kullanıyorum
:) her oyunu görmedim ama rast geldikce atarım pc ye zaman buldukcada denerim telefonda
smartphone[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim n-gagimle onuyorum şahen demişsin dev ama yazının sonunda başka birşey söylemişsin.lütfen patileri yanıltmayalım.[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk
Pati Ebook Unofficial geliyo

Huun demiş ki:
ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...