Necro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Şimdi size lvl 70 olmayi anlaticam legal buluyorum :D bunu adamlar açığı vermiş söylüos kapatmıolar elmorad iseniz HitZ clanına gelin biz yaparıs 2 mage olacak 1 i 1. anahtarda beklior bu arada quest sürekli alanabilinior 1 tane alıp tp ve key i alın ardından tekrarlayın bunu sonra 5 e kadar herşey kolay sonra sabah 8-10 gibi bi restart oluyor 6. anahtar anca o zmn gelior bi gerzek confirmlerse başında durduğumuzda halde geçmiş olsun yarını bekleyin %100 işe yarıor deneyin göreceksiniz legal!![signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bizde bılıoruz onu ama işte 6. bulamıoz buluncada gıdıor hemen confirim yapıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 İşi bilicen 19 kişi tp cart curt ilgilenios :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ulaaaa hele ondan KE testlerinin 2. gününde ortalık level 70 char kaynıodu...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 trt şimdık oyundaysan bana pm atar msın konuşalım nıck slyvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 HitZ rulazz böyle mi dioduk şu an inn de bug var üstümde sadece 26 :( tane quest taşıyabiliom 2 slot da pk için pot ve mana :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 6. anahtar ı yarın sabah kaparsam lvl 62 im ondan sonraki gün 65 zuhuha yarın inferno,blizzard,nova off yıkılın uleynn :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 abiler ke de bende baslasam yardimci olurmusunuz ?[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 neyse boşver ilgilenen yok bi 70 charım olamıcak artik ühü ühü :([signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyFingers Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 baba şu an lvl 50 yim dönüp duruom beni clana kim alacak 20 tane 1. anatar topladım battle priest im cvp pls bi de clan muhabbetini sordum başkana 50+ dedi priestler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_OrC_HuNTeR_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Yaa desene biz boşuna kasıyoz test te :(( şimdi benim anladığım görevi alıp 1 anahtarla beraber direkt teslim ediyoruz ve exp geliyo doğrumu ? Eğer yanlışsa doğrusunu açıklarsan sevinirim boşuna kasmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 adamlar zaten size test edin diye vermiş edin testinizi bugları gmlere söyleyin mümkün olduğunca çok bug bulunda bari empire geldikten sonra oyun düzelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 işte bu bugu ke gelmeden bulurlarsa ıyı olur yoksa serverın durumunu dusunemıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bug u kapamazlarsa çok çalışıp :D tornement atıcam party heal imde olcak :D bu gün obl kesişoz testde hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yav kardeş şu olayı tam anlamadım biz nasıl yapıcaz yani her anahtarı aldığımızda gidip vericekmiyiz adama,tam olarak anlatırmısın bide sana pm attım bakıver ona [Bu mesaj Cobra226 tarafından 16 Ağustos 2005 09:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bi mage 1. anahtarda duracak sen questi alıcan sonra mage seni 1. anahtara çekecek sonra keyi onalylatıcan sonjra town a gidip questi tekrrar alıcan onaylıcan 25 tane alırsan 61 e yakın bişi olursun .[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 off yaa beyler sanırım kaldırıyolar bugı girmiyo servera sanki bi yenileme çalışması var gibi off ya şimdi haberim oldu bugtan tam lvldan lvla koşucakken olmadı bu iş :( işallah kaldırmıyolardır [Bu mesaj Cobra226 tarafından 16 Ağustos 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aSIcOoL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 aSlinda fenada olmasdi hani 70 lik bir atack warior olmak fardi kisa yoldan :) Hangi serfer oldugunun onemi yoq gerci 70 lik warior olmasi yeterli :P[signature][hline]Server : Ares LeveL : 55 NP : 1xxxx Clan : TakILmIoR Char : MagIcIaN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: TrTownUser, 16 Ağustos 2005 09:56 tarihinde demiş ki: bi mage 1. anahtarda duracak sen questi alıcan sonra mage seni 1. anahtara çekecek sonra keyi onalylatıcan sonjra town a gidip questi tekrrar alıcan onaylıcan 25 tane alırsan 61 e yakın bişi olursun . bu görevi 125 defa alamıos demi :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 alıosun :D ama nasıl desem zekan yoksa 125 kere de alırsın bug u bulan speşil tenkş tu Diavo ,mexicanfo,magictouch,lord_baggy[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 beylerr yaa bi yapamadım şu olayı açılmıyo çünkü beta :( hayatımda ilk defa 60+ olcaktım şimdi olamıcakmıyım ?sizdede hata varmı bende 10060 hatası veriyo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yav bi cvp verin sizdede girmiyomu? bi türlü giremedim ben içimde kalıcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar